spot_img
32.8 C
București
miercuri, august 17, 2022
AcasăAnalizeFostul premier bulgar de dreapta Boiko Borisov reținut împreună cu fostul său ministru...

Fostul premier bulgar de dreapta Boiko Borisov reținut împreună cu fostul său ministru de finanțe la cererea lui Kovesi

-

Fostul premier Boiko Borisov şi lider al partidului de opoziţie de centru-dreapta GERB a fost reţinut joi seara în cadrul unei operaţiuni a poliţiei, legată de anchetele Parchetului European, a comunicat Ministerul de Interne de la Sofia, citat de Reuters.

- Reclama -

Fostul ministru de finanţe, Vladislav Goranov, fosta şefă a Comisiei parlamentare pentru buget, Menda Stoianova, precum şi consiliera pentru presă a lui Borisov, Sevdalina Arnaudova, au fost de asemenea reţinuţi, a indicat ministerul într-un comunicat.

„O operaţiune de mare anvergură este în curs de desfăşurare în legătură cu 120 de cazuri ale Parchetului European în Bulgaria. Percheziţii şi confiscări au loc la mai multe adrese. Boiko Borisov, Vladislav Goranov, Menda Stoianova şi Sevdalina Arnaudova sunt în prezent reţinuţi”, se menţionează în documentul Ministerului bulgar de Interne.

Parchetul European este condus de Laura Codruța Koveși, care zilele trecute a vizitat Sofia.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...