spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăPoliticaFostul prefect liberal de Argeș demisionează din PNL

Fostul prefect liberal de Argeș demisionează din PNL

-

Fostul prefect de Argeş Emanuel Soare şi-a anunţat sâmbătă, demisia din PNL, reclamând atitudinea conducerii PNL Argeş care se comportă ”complet nestatutar”. Soare acuză şi ”noua orientare pesedistă” şi le cere tuturor liberalilor autentici să ia de urgenţă cea mai bună decizie pentru ei şi pentru electorat.

”După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcţia de Prim-Vicepreşedinte şi din calitatea de membru al PNL. Mi-a fost foarte greu să iau această demisie şi mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeşeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioşi, loiali principiilor şi valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opţiune pentru mai bine în faţa unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Emanuel Soare.  

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...