spot_img
3.8 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeFostul consilier al ministrului american al Apărării, colonelul Douglas McGregor despre armata...

Fostul consilier al ministrului american al Apărării, colonelul Douglas McGregor despre armata ucraineană: Abia se țin pe picioare

-

Pierderile uriașe de vieți omenești și tehnică de luptă suferite de Forțele Armate ale Ucrainei arată că ele nu înving, ci că ”abia se țin pe picioare”, a declarat fostul consilier al ministrului american al Apărării, colonelul Douglas McGregor, citat de cotidianul Izvestia.

„Din 24 februarie auzim de la liderii occidentali că „Ucraina va învinge, va învinge!”. Ah, dar uitați-vă la hartă! Ei nu înving. Le-au murit peste 100.000 de oameni și au pierdut alți 100.000 de militari răniți. Un volum uriaș de echipamente s-a pierdut, a fost distrus, a fost furat. Abia se mai pot ține pe picioare. Nu au nimic de oferit. Ei așteaptă când asupra lor se va năpusi lovitură devastatoare care îi va distruge. <…> Este un fel de nebunie”, a declarat el pentru canalul de YouTube ”Grayzone”.

- Reclama -

McGregor a adăugat că foarte puțini, precum generalul armatei Statelor Unite, Mark Milley, înțeleg că Rusia „nu poate fi intimidată și obligată să se supună”. Este exact ceea ce-l călăuzește pe Milley când face apel la pace, spre deosebire de reprezentanții puterilor din țările occidentale, care continuă să trâmbițeze discursuri belicoase, de care s-au plictisit foarte mulți în întreaga lume.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img