spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăDezvaluiriFosta soție a șefului #HexiPharma: Dacă e SINUCIDERE, l-au ÎMPINS să facă...

Fosta soție a șefului #HexiPharma: Dacă e SINUCIDERE, l-au ÎMPINS să facă asta!

-

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, fosta soție a acestuia, care a avut multe conflicte cu el, depunînd plîngeri a răspuns: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!”, scrie Gazeta Sporturilor.

Condrea mergea duminică să o ia pe fiica-sa. În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

CITEȘTE ȘI:Misterioasa femeie care l-ar fi recunoscut MORT pe patronul #HexiPharma

Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009.

CITEȘTE ȘI:DOUĂ DECESE în #HexiPharma de la începutul SCANDALULUI

În acest week-end, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întîmplă”, a mărturisit fosta soție unor prieteni. „La un moment dat, la ușă a apărut șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță”, a povestit fosta soție amicilor conform GS.

CITEȘTE ȘI:Membru în Comisia SRI: Șeful #HexiPharma era FILAT, vom cere în Parlament ca echipa de filaj să facă public filmul!

”Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine!”,a mai spus fosta soție a lui Condrea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img