spot_img
19.3 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăActualitateFostă șefă PSD Caraș Severin a turnat afacerile roșii noului șef PNL...

Fostă șefă PSD Caraș Severin a turnat afacerile roșii noului șef PNL al județului

-

La Consiliul Județean e dezastru…Sunt trei grupuri diferite .Oameni ce muncesc de le dă sângele pe nas ,alții care nu stiu ce ar trebui să facă si cei mai periculoși, organizați în jurul celor care împart si cheltuie in interes de grup banul public.Nu am venit aici să fiu justițiarul planetar perfect care omoară tot raul si rămâne în final singur in frig si cu facturile instituțiilor neachitate.Timpul ne presează enorm pentru ca lucruri elementare nu sunt facute.Investitiile județului au fost triate astfel încât prioritate au avut cele care se licitau pe plan local in asa fel încât ele, sub bagheta celor de aici să ajungă la cei preferați.Luminita Jivan prin prezentarea unei liste a lucrărilor blocate intentionat (prin lipsa de actiune ) m-a luminat,asa cum in 2 vorbe mi-a dat si soluția trecerii în administrare locală a unui drum forestier important, a declarat președintele CJ Caraș Severin Romeo Dunca.

- Reclama -

Luminița Jivan este fosta șefă a PSD Caraș Severin. Ea demisionat după ce a fost acuzată de DNA. Pe surse s-a vorbit de implicarea lui Jivan de partea PNL la alegerile locale.

Dacă exista voința politică se făcea mult. Zeci de km de șosele.Până si stadionul din oraș are un proiect depus si blocat intentionat de pe vremea lui Stepanescu.Cei care vin din privat dau o mai mare importanță oamenilor care vin cu soluții si mai putin pt cei care vorbesc după care pleaca obosiți de discuții acasă.Am spus in campanie că nu mă intereseaza culoarea politică a celor cu care voi lucra si asa va fi.Îi vom schimba pe ai lor cu ai noștrii doar dacă cei care ne aparțin ca si culoare politica vor fi mai buni decât ceilalți.Deocamdată e nevoie de foarte multi si nu avem destui, mai spune Dunca.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...