spot_img
10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
AcasăDezvaluiriFosta firmă a lui Sebastian Ghiță, un nou contract: 10 milioane euro...

Fosta firmă a lui Sebastian Ghiță, un nou contract: 10 milioane euro de la Cadastru

-

Teamnet International, fosta firma a deputatului Sebastian Ghita, va implementa pentru Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) un sistem informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara, contract de peste 43 milioane lei ( 9,77 milioane de euro, inclusiv TVA), finantat cu fonduri UE, potrivit unui anunt de atribuire publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii publice (SEAP), scrie hotnews.ro. La sfarsitul anului 2013, Teamnet a mai castigat un contract major cu ANCPI – 212,4 milioane lei (48,2 milioane euro) pentru conversia unor carti funciare intr-o baza de date textuala si arhiva digitala.
Teamnet International a mai castigat un contract major cu Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Mobiliara in data de 23 decembrie 2013, conform unui anunt de atribuit publicat in 18 ianuarie 2014 in SEAP, mai scrie hotnews.
Este vorba de un acord-cadru in valoare de 212,4 milioane lei (48,2 milioane de euro) pentru servicii de conversie carti funciare intr-o baza de date textuala si arhiva digitala in judetele Bistrita Nasaud, Mures, Bihor, Alba, Caras-Severin, Harghita, Arad, Brasov, Timis.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img