Fost șef SIE din conducerea ALDE, atac la susținerea lui Mircea Diaconu: O Inepție

0
109

Cătălin Harnagea, membru în conducerea ALDE, a declarat că intenţia partidului său de a susţine un candidat independent este „o inepţie din toate punctele de vedere”, transmite Mediafax.

„Valoarea intenţiei de a susţine un candidat independent, care mi se pare o inepţie din toate punctele de vedere, fiindcă înţelegeam ca ALDE să aibă un candidat propriu. Domnul Tăriceanu avea în momentul în care a decis să se retragă un scor foarte bun. Să vină în acel moment să îţi propui, dar nu pe faţă, să susţii un candidat independent, care am înţeles că a transmis în toate filialele ALDE că ar vrea să meargă cu dânsul nu şefii de filiale, nu şefii de organizaţii, ci la nivelul doi, trei, să faci campanie şi să zici că eşti susţinut de ALDE mi se pare o mare inepţie”, a declarat Cătălin Harnagea, luni seara, la Antena 3.

ALDE a decis la începutul săptămânii trecute ieşirea de la guvernare şi o alianţă cu Pro România în vederea susţinerii candidaturii independente a lui Mircea Diaconu la prezidenţiale. Astfel, preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a renunţat la candidatura sa pentru Palatul Cotroceni.