spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriFost șef al spionajului comunist despre Dragnea: Mi s-a jurat în biserică...

Fost șef al spionajului comunist despre Dragnea: Mi s-a jurat în biserică la Alexandria, golan borât

-

Ma întreabă tot felul de ageamii ce am cu derbedeul de Dragnea.Sa mă explic.Cand a trădat PD-ul in 2000 si a fugit la PSD pentru argintii dati de AN (n.red-Adrian Năstase, șeful PSD de la aceea vreme) personal, odata cu postul de presedinte al CJ TELEMORMAN, l-am acuzat de sperjur. Jurase in seara dinainte, in biserică la Alexandria, ca nu trădează. Da’a trădat.M-a dat in judecată, la el acasa, la Teleorman, ne-am judecat si AM CASTIGAT.DEFINITIV.CU PLATA CHELTUIELILOR DE JUDECATĂ DE CATRE MINE.EU, CASTIGATORUL.ASTA E JUSTITIA LUI DRAGNEA.N-O SA I-O IERT IN VECI! GOLAN BORAT!, a scris pe facebook fostul ofițer CIE-DIE din perioada comunistă (spionajul extern comunist, actualmente SIE) Silvian Ionescu, fost lider al PD, pe facebook.

- Reclama -

Silvian Ionescu a fost membru PD și PDL și șeful Gărzii de Mediu în guvernarea PNL-PD.

Până în anul 2000 Liviu Dragnea a fost membru al PD condus la aceea vreme de Petre Roman și apoi de Traian Băsescu.

Despre Silvian Ionescu s-a spus că în perioada comunistă a fost șef al agenturii spionajului extern pe spațiul țări francofone și Europa de Vest, acționând și în zona Anvers, Belgia.

Ionescu a fost ofiter in DIE și mai apoi CIE (Departamentul de Informatii Externe) inca din 1974, cand a terminat Facultatea de Comert Exterior.

„Silvian Ionescu a fost unul dintre ofiterii Serviciului de Informatii Externe, dar, asa cum avea sa se constate mai tarziu, si ai Securitatii interne (sic!), care s-au plasat instantaneu in valtoarea evenimentelor din 23-25 decembrie in noile nuclee FSN organizate teritorial sau institutional”-a declarat acum mai mulți ani Liviu Turcu, fost șef în DIE-CIE pentru America de Nord.

Silvian Ionescu a recunoscut acum câțiva ani:Am fost seful Serviciului din Directia intaia din CIE. Serviciul intai care se ocupa cu partea vestica a Europei. Si in calitatea asta, intr-adevar, aveam in subordine munca informativa, munca de spionaj din Belgia. Tot in calitatea asta stiam ca acolo exista un cetatean Traian Basescu la Navrom la Anvers”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...