Cum se manipulează opinia publica dupa principiul stalinist „dai in mine/dai in fabrici și uzine”! Doamna Kovesi, nevinovatii nu spun ca „tot sistemul judiciar s-a coalizat sa fabrice dosare”. Doar unii procurori din institutia pe care o coordonati! Iar acesti procurori distrug vieti, nu dau amenzi pe legea circulatiei!, a scris pe facebook fostul șef al Fiscului, Gelu Ștefan Diaconu.
Doar dispariția mea fizica ma va scoate din aceasta lupta, mai spune el.
POSTAREA LUI GELU ȘTEFAN DIACONU:
Doamna Kovesi ataca frontal pe cei care și-au permis sa susțină teoria „dosarelor fabricate”. Eu ma număr printre aceia care am introdus in dezbaterea publica aceasta tema pornind de la faptul ca implicarea mea in dosarul „Partida Romilor” este o făcătură, un dosar fabricat in stare pura! (http://geludiaconu.com/cum-mi-s-fabricat-dosarul-de-inculp…/)
In ce ma priveste sunt necesare următoarele precizări:
-nu am atacat sistemul judiciar (ce inepție!), nici măcar instituția DNA ci am afirmat cu nume și prenume autorii implicării mele in dosarul „Partida Romilor”, adică procurorii Tulus și Dumitrescu cât și „specialistul-doctor” Balaur. Dvs. știți, d-na Kovesi dacă ar trebui sa fiți sau nu pe aceasta lista de nume!;
-un dosar fabricat este acela care nu are ca scop aflarea adevărului ci este făcut pentru implicarea penală a unei persoane publice prin întocmirea de rechizitorii cu utilizare de probe fabricate (vezi rapoartele de constatare ale specialiștilor DNA), răstălmăciri de probe și trecerea sub tăcere a unor probe extrem de relevante;
-odată transformat in penal de către mașina de propaganda a DNA (aici includ comunicatele insidioase ale DNA) practic devii un paria al societății cu consecințe ireparabile in plan profesional, personal și familial;
Dar toate acestea le voi dezvolta pe parcursul luptei mele abia începute pentru restabilirea adevărului. Doar dispariția mea fizica ma va scoate din aceasta lupta. Și știți foarte bine ca din prima zi a implicării mele in dosarul „Partida Romilor” am sesizat toate organele abilitate, inclusiv CSM-ul.
Și încă ceva: nu mai manipulați opinia publica pe subiectul recuperării marilor prejudicii descoperite de dvs ( așa ați rezolva problema finanțării sistemului de sănătate și de autostrăzi! Sic!). Pana când voi reveni cu un material mai amplu pe acest subiect pe baza practicii internaționale va recomand sa recitiți raportul ANAF care arata adevaratele cauze si piedici (http://www.agerpres.ro/…/08/comunicat-de-presa-anaf-16-25-28)
Apropo: știți ca ponderea recuperării prejudiciilor din infracțiuni a fost mai mică in 2016 in pofida înființării celor doua noi structuri specializate de la nivelul Ministerului Justiției și al ANAF (Agenția Naționala de Recuperare a Bunurilor Indisponibilizate și, respectiv, Direcția de executări silite cazuri speciale)? Oare de ce?