spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăDezvaluiriFost ofițer SRI pune bomba în scandalul drogurilor lui Oreste

Fost ofițer SRI pune bomba în scandalul drogurilor lui Oreste

-

Știați unde lucreaza doamna lui Oreste?! La un moment dat cineva imi spunea ca era mare pe la SRI. Consiliera….pe la Maior (n.red- George Maior, fost șef al SRI, actualmente ambasador  în SUA) …Prietenii stiu de ce….dar mai ales ce….😉, a scris pe facebook fostul ofițer SRI Daniel Florea.

- Reclama -

Sunt curios daca doar el, sau era vorba de ce căutau procurorii DNA a lui Coldea la mine acasa in ianuarie 2016….neste droguri….ca refuz sa cred ca el doar bea apa in familie. a mai scris Florea.

Jurnalistul Oreste Teodorescu afirmă că aşa-zisa lui implicare în dosarul droguri pentru vedete este o făcătură şi va acţiona în judecată pe oricine furnizează informaţii false, spunând totuşi că a fost chemat luni la Ploieşti, acolo unde DIICOT a reţinut 3 persoane pentru trafic de droguri.

„Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu ştiu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citaţie. Am primit doar un telefon de la numărul acesta ‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploieşti. Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câţiva jurnalişti cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor. Am contactat avocatul şi voi acţiona in instanţa pe toţi cei care fac afirmaţii denigratoare şi calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!”, scrie Oreste Teodorescu, pe Facebook.

Ziarul Libertatea a scris că Oreste Teodorescu ar fi plătit 1000 de euro doar pentru o livrare de droguri.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img