spot_img
16.3 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăDezvaluiriFost ofițer SRI, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre RAREȘ BOGDAN: Este agentul lui Florian...

Fost ofițer SRI, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre RAREȘ BOGDAN: Este agentul lui Florian Coldea

-

Jalnicul Rares Bogdan este un agent de influenta personal al lui Coldea. Este cel care, inainte de numirea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, in pauzele publicitare ale emisiunilor sale, se lauda invitatilor din platou, aratandu-si telefonul mobil, cu faptul ca primea mesaje direct de la Coldea cu privire la ce sa spuna in emisiune si tenta / directia subiectelor, ori persoanele care trebuie denigrate, afirmă fostul ofițer SRI, Adrian Radu, într-un articol publicat în ziarul său, Comisarul de Prahova (n.red-nici o legătură cu siteul comisarul), text oferit spre publicare FLUX 24.

zgoneacoldeaIncoltit (pentru a cata oara in ultima perioada de timp?) de opinia publica, presa de investigatii si factorii decizionali care neaga ca ar fi primit informari de la SRI pe vulnerabilitatea/riscul Hexi Pharma, maestrul comnbinatiilor, Coldea, l-a asmutit pe Rares Bogdan pentru a incerca sa mai contracareze ce se mai poate din realitatea si amploarea scandalului, atrage atenția fostul ofițer SRI.

- Advertisement -

Rares_Bogdan Rares_Bogdan

ARTICOLUL INTEGRAL AL FOSTULUI OFIȚER SRI, ADRIAN RADU:

Pomadatul si pensatul realizator de la Realitatea TV , narcisistul Rares Bogdan, a intrat, urmare ordinelor primate de la Coldea, in delirium tremens. Astfel, acesta a precizat, în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, că în ziua în care a fost inaugurat scutul antirachetă de la Deveselu, Liviu Dragnea, Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu, reprezentanţii triadei anti-DNA, au lansat un atac către trei institutuţii importante din România. Astfel, pseudo-jurnalistul a amintit despre atacul lui Traian Băsescu la adresa SRI, despre anunţul lui Dragnea despre o posibilă moţiune de cenzură pentru a dărâma Guvernul Cioloş şi, nu în ultimul rând, refuzul lui Tăriceanu de a participa la inaugurarea scutului de la Deveselu.

„Coalitia anti-DNA, anti-SRI, anti-stat atacă în fortă, vă voi arăta un plan absolut mizerabil instrumentat de coaliţia anti-DNA reprezentată de Dragnea, Tăriceanu şi Băsescu. Triada a prins glas din nou. Trei institutii diferite atacate. Este un atac pe flancuri, concertat, care cuprinde trei flancuri. Noi ne aflam intr-un context geostrategic in care nu exista coincidente. Există doar planuri”, a spus Rareş Bogdan. Omul are tulburari de personalitate, traieste intr-o alta realitate si a inceput sa i se separe emisferele cerebrale, astfel ca face asocieri dintre cele mai ciudate, promovand scenarii SF care l-ar face invidios pe Asimov.

Atentie ce este in mintea pensatului, intoxicata de Coldea:

„Primul atac la care ma refer este cel de pe flancul Dragnea. Pe un flanc, Liviu Dragnea, preşedintele penal al PSD, afirmă simplu, după alegeri vom depune o moţiune”. Lui Liviu Dragnea i s-a mai incredintat o misiune „strategica”, aceea de a evalua împreună cu ALDE şi UNPR depunerea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului Cioloş, afirmând că ‘de a doua zi intră în joc domnul Iohannis’ pentru desemnarea unui prim ministru (declaratie facuta, joi, la Târgovişte).

Al doilea flanc i-a fost repartizat lui Tăriceanu, acesta refuzand sa participe la inaugurarea scutului de la Deveselu, bagand de la el, pentru a da bine „pe sticla” ca senatorul „a ales să dea cu flit partenerului strategic”, adica, vezi-Doamne, trupelor aliatului strategic”. De altfel, Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat foarte clar: „Inaugurarea oficială a sistemului defensiv Aegis Shore Romania din baza de la Deveselu este un eveniment major, care marchează fără echivoc contribuţia activă a României la strategia şi acţiunile concrete ale NATO, cât şi contribuţia loială a ţării noastre la Parteneriatul Strategic cu SUA. În aceste condiţii, am considerat necesar ca Senatul României să fie reprezentat la acest eveniment la cel mai înalt nivel şi, ca urmare, am onorat invitaţia primită de la organizatorii americani, care au colaborat în elaborarea programului cu MApN. Constatând că organizarea şi programul evenimentelor realizate de Guvern şi Ambasada SUA deconsideră flagrant poziţia Senatului, în ordinea constituţională a României, cât şi rolul Parlamentului în elaborarea şi legiferarea politicii externe şi de apărare, am luat hotărârea, cu părere de rău, să-mi anulez participarea la festivităţile de astăzi”.

Pe al treilea flanc (Rares asta o fi facut armata, de vorbeste numai in termeni militari de stat major!!???), ar actiona Presedintele Traian Băsescu care ar fi atacat, tot joi, SRI ca institutie, in scandalul substanțelor Hexi Pharma.

In realitate, Liviu Dragnea ca om politic si sef de partid are toata legitimitatea legala si constitutionala intr-un stat care se vrea democratic, de a anunta, initia si depune o motiune (simpla sau de cenzura).

Cu privire la motivatia neparticiparii Preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la evenimentul in cauza, recititi declaratiile oficiale ale demnitarului si va vati lamuri ca Rares Bogdan bate campii cu gratie, fiind complet paralel in elucubratiile pe care le debiteaza.

Traian Basescu, sustinand, joi, pe Facebook, că firma franceză ANIOS a făcut, în 2012, o analiză care a constatat că acestea sunt falsificate, s-a întrebat (firesc!): cum de Serviciul Român de Informații nu a aflat acest lucru? „Fraudarea dezinfectanților din spitale a ucis oameni. Hexi Pharma aprovizionează, de ani buni, sistemul sanitar și școlile din România cu substanțe dezinfectante, devenind astfel cel mai mare furnizor de dezinfectanți din România. Hexi Pharma aprovizionează, tot de ani buni, și Spitalul SRI (63 de contracte cu încredințare directă în ultimii 2 ani). Firma franceză ANIOS a făcut în 2012 analiza substanțelor Hexi Pharma și a constatat că acestea sunt falsificate”, a mai scris Băsescu. El se întreabă de ce SRI nu a trimis la Parchet niciuna dintre informările referitoare la Hexi Pharma… Există măcar o singură informare care pomenește numele Hexi Pharma ca falsificatoare a dezinfectanților?; de ce Spitalul SRI s-a aprovizionat cu dezinfectanți de la Hexi Pharma dacă știau că aceștia sunt apă chioara (falsificați)?; cum de nu a aflat SRI-ul ca cea mai mare firmă de dezinfectanți din lume, ANIOS, a făcut în Franța acum patru ani analiza produselor Hexi Pharma și a constatat că sunt falsificate?; substanțele furnizate Spitalului SRI de către Hexi Pharma erau diluate ca pentru tot poporul sau pentru ei era comandă specială, cu respectarea rețetei?”, a adăugat Băsescu. Fostul președinte mai susține că, din cauza infecțiilor din spitale, „au murit cu zile zeci de mii de oameni în ultimii ani”, iar sănătatea publică este o problemă de siguranță națională.

Se observa ca Presedintele Traian Basescu nu a atacat SRI, ca institutie, nu a expus pe larg aceasta grava problema pentru caporalul de la punctul de control acces al SRI Prahova si nici nu a adresat intrebarile pertinente si punctuale „capitanului Vasile” de la SRI Vaslui. Nu, Basescu l-a intrebat pe generalul – locotenent Florian Coldea, seful de facto al SRI si sef operativ al institutiei (pentru ca Maior si Hellvig nici nu conteaza, fiind „maini moarte” ca la bridge).

Incoltit (pentru a cata oara in ultima perioada de timp?) de opinia publica, presa de investigatii si factorii decizionali care neaga ca ar fi primit informari de la SRI pe vulnerabilitatea/riscul Hexi Pharma, maestrul comnbinatiilor, Coldea, l-a asmutit pe Rares Bogdan pentru a incerca sa mai contracareze ce se mai poate din realitatea si amploarea scandalului.

Jalnicul Rares Bogdan este un agent de influenta personal al lui Coldea. Este cel care, inainte de numirea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, in pauzele publicitare ale emisiunilor sale, se lauda invitatilor din platou, aratandu-si telefonul mobil, cu faptul ca primea mesaje direct de la Coldea cu privire la ce sa spuna in emisiune si tenta / directia subiectelor, ori persoanele care trebuie denigrate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img