spot_img
24.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeFost ofițer de informații al Marinei americane: Ucraina a pierdut peste 330.000...

Fost ofițer de informații al Marinei americane: Ucraina a pierdut peste 330.000 de oameni în război

-

Forțele armate ucrainene au pierdut peste 330.000 de morți și dispăruți în acțiune, a declarat Scott Ritter, fostul ofițer de informații al Corpului Marin al SUA, într-un interviu acordat canalului YouTube Tour of Duty din SUA.

- Reclama -

„Ucraina încearcă să-și subestimeze pierderile, dar adevărul este că acestea sunt mult mai mari decât cifrele oficiale. Este destul de greu de calculat exact. (Comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery-n.red) Zalujni, într-o conversație cu președintele Statului Major Comun al Pentagonului, Mark Milley, a spus că 250.000 de soldați ucraineni au fost uciși. Aproximativ 83.000 erau dispăruți, dintre care aproximativ 60.000 sunt cel mai probabil morți. Acest lucru dă un număr aproximativ de 315.000 morți. ”, a spus ofițerul de informații.

Potrivit acestuia, cifrele date corespund informațiilor pe care el însuși le primește.

Anterior, fostul consilier al Pentagonului, colonelul Douglas McGregor, a declarat că, din cauza lipsei resurselor de mobilizare, Kievul trebuie să ia măsuri de urgență și să recruteze în armată adolescenți în vârstă de 13 ani și persoane fără capacitate de luptă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img