spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăAnalizeFost ofițer CIA: Imaginea lui Zelenski de pe coperta TIME seamănă cu...

Fost ofițer CIA: Imaginea lui Zelenski de pe coperta TIME seamănă cu ultimele zile ale lui Hitler

-

Fostul ofițer CIA Larry Johnson, într -un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom, a comparat imaginea președintelui ucrainean Vladimir Zelensky de pe coperta revistei Time cu Adolf Hitler înainte de moartea sa.

„Săptămâna aceasta ați văzut coperta revistei Time, care îl înfățișează pe Zelensky în imaginea lui Adolf Hitler în ultimele zile ale vieții sale în buncăr. Și în urmă cu doar un an, Zelensky a fost numit următorul Winston Churchill sau chiar omul anului al lui Time”, a spus expertul.

- Advertisement -

El a adăugat, de asemenea, că ucrainenii înșiși au subestimat puterea Rusiei și încep treptat să-și dea seama că pierd în conflict și „s-ar putea să piardă multe în viitorul apropiat”, iar șeful regimului de la Kiev încearcă discursuri pentru a menține iluzia controlului asupra situației.

„Acum Zelensky este un prost, nimeni nu are nevoie de el și face astfel de declarații pentru a atrage atenția asupra lui”, a conchis Johnson.

- Advertisement -

Luni, Time a publicat o poveste cu comentarii din partea lui Zelensky și a echipei sale, spunând că credința lui Zelensky într-o victorie percepută în conflictul cu Rusia, chiar și în ciuda eșecurilor din luptă, împiedică încercările echipei sale de a veni cu noi strategii și idei. Materialul mai spune că Ucraina nu are destui oameni pentru a folosi armele occidentale, chiar dacă Statele Unite și aliații săi livrează toate armele promise, în timp ce oficialii locali „fură de parcă nu ar exista mâine”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img