spot_img
3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăDezvaluiriFost militar francez care a luptat în Ucraina acuză serviciile secrete ucrainiene...

Fost militar francez care a luptat în Ucraina acuză serviciile secrete ucrainiene că au vrut să îl ucidă la Istanbul

-

Fostul militar francez Adrien Boquet, care a dezvăluit adevărul despre evenimentele din localitatea ucraineană Bucea și fost la un pas să fie ucis, la Istanbul, de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), a ieșit cu o declarație după atentatul la viața lui. El a subliniat că nu îi este frică de nimeni și că, în același spirit, va continua să spună adevărul despre regimul de la Kiev, informează Life.ru.

”Luptătorii SBU și ucronaziștii au încercat să mă omoare la Istanbul! (…) Nu îmi este frică de teroriști! Am grijă de mine și mă întorc în Donbass, pentru a-mi continua munca, promit! Voi trebuie să arătați adevărul, copiii din Donbass au nevoie de mine! Nu voi renunța, promit!”, a scris Boquet pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

- Reclama -

Life amintește că fostul militar francez a fost atacat la Istanbul. În primăvară el a petrecut ca un voluntar trei săptămâni pe teritoriile controlate de Kiev și a fost la Bucea. Fostul militar a povestit că a văzut cum militarii Forțelor Armate ale Ucrainei au adus cadavrele unor morți și le-au întins pe stradă. După aceea, Boquet s-a dus în Donbass, unde a scris despre atacurile ucrainenilor asupra populației civile. Boquet a acuzat Parisul de implicare în atacul chimic din Donețk, precum și de participare la genocidul populației din Donbass. În același timp, el s-a plâns de amenințări după ce a făcut public ceea ce a văzut în Ucraina.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img