spot_img
22.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriFost director în Ministerul Justiţiei, dezvăluiri CHEIE despre SRI şi dosarele ANRP

Fost director în Ministerul Justiţiei, dezvăluiri CHEIE despre SRI şi dosarele ANRP

-

Ingrid Mocanu, vicepresedinte ANRP si director in Ministerul Justitiei, cu acces la informatii secrete de stat de importanta deosebita, spune ca SRI ii informa pe cei din comisie si daca un teren mai fusese retrocedat inainte. Adica SRI stia nu doar chestiunile ce tin de cartea funciara ci si cine mai facuse cereri de restituire. Mai pe scurt, SRI stie si unde se caca dracu in Romania, vorba cuiva. Si cu toata aceasta stiinta, cu toate aceste informatii, coruptia nu doar ca nu s-a eradicat ci a crescut. Kovesi insasi spune ca a crescut coruptia in Romania.Toate aceste detalii confirma, inca odata, ca sunt pretextul combaterii coruptiei in Romania s-a creat un sistem de stat paralel, ocult, care a capturat si controleaza statul la vedere. Este sistemul copiat din Rusia lui Putin, a comentat pe facebook Chris Terheş, preşedintele Coaliţiei Împotriva Corupţiei din SUA interviul acordat de Mocanu joi seară la Antena 3.

- Reclama -

Fostul vicepreședinte al Autorității pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Ingrid Mocanu, implicat în cele patru dosare ANRP, susține că nu are nicio vină în acest cauze și a spus joi, la Antena 3, că este hotărâtă să facă plângeri penale procurorilor.

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV/ DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre fostul şef al COMUNITĂȚII NAȚIONALE DE INFORMAȚII, agentul acoperit al DNA

”Toate dosarele acestea ANRP (patru dosare ANRP – n.r.) sunt făcute la fel. Încerc de doi ani să aflu ce am încălcat”, a spus fostul vicepreședinte ANRP, Ingrid Mocanu, joi, la emisiunea Sinteza zilei.

Ingrid Mocanu este acuzată de abuz în serviciu, ”dar fără încălcarea legii”, susține femeia, care spune că acuzația se referă la supraevaluarea unor terenuri.
Drept urmare, ea spune că este pregătită să acționeze în instanță procurorii.

”O să fac plângeri penale procurorilor”, a completat Mocanu.

În primul dosar ANRP, Ingrid Mocanu a fost arestată în martie 2015.

Conform DNA, la data de 14 octombrie 2008, suspecţii Ingrid Zaarour, Remus Virgil Baciu, Mihnea Remus Iuoraş, Ingrind Mocanu, Constantin Cătălin Canangiu, Marko Attila Gabor şi Theodor Cătălin Nicolescu au aprobat, cu încălcarea dispoziţiilor Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietăţii şi justiţiei, precum şi unele măsuri adiacente, raportul de evaluare întocmit de Doina Tudose, evaluator la o societate comercială, pentru un teren care a făcut obiectul unui dosar de despăgubire, deşi se impunea trimiterea dosarului spre reevaluare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...