spot_img
12.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAnalizeFost consilier al șefului Pentagonului: Armata rusă va fi nevoită să ajungă...

Fost consilier al șefului Pentagonului: Armata rusă va fi nevoită să ajungă la granițele de vest ale Ucrainei dacă țările europene nu sunt pregătite pentru negocieri de pace

-

Armata rusă va fi nevoită să ajungă la granițele de vest ale Ucrainei dacă țările europene nu sunt pregătite pentru negocieri de pace, a declarat fostul consilier al șefului Pentagonului, colonelul Douglas McGregor, într-un interviu acordat canalului de YouTube Daniel Davis/Deep Dive.

„Totul se va încheia când va deveni clar că Odesa, Harkov și cea mai mare parte a Ucrainei de Est sunt sub controlul Rusiei. Atunci se va pune întrebarea dacă Rusia va găsi pe cei cu care să poată negocia. Dacă guvernele din Vest și Europa de Est nu se schimbă, atunci rușii nu vor avea de ales decât să meargă mai departe spre vest”, afirmă el.

- Advertisement -

McGregor a subliniat, de asemenea, că țările membre NATO au început din ce în ce mai mult să vorbească despre posibilitatea trimiterii de trupe în Ucraina, pe măsură ce își dau seama de colapsul inevitabil al Forțelor Armate ucrainene. El a adăugat că contingentul străin este de așteptat să fie distrus instantaneu.

„Nu par să înțeleagă că, de îndată ce trec granița cu Ucraina, vor fi atacați. Rușii îi pot vedea, îi pot ținti și îi pot distruge”, a conchis colonelul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img