spot_img
7 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăExterneFOST COMANDANT NATO, ANALIZĂ DURĂ LA AL JAZEERA: 5 MILIOANE DE REFUGIAȚI...

FOST COMANDANT NATO, ANALIZĂ DURĂ LA AL JAZEERA: 5 MILIOANE DE REFUGIAȚI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI

-

Hamish de Bretton-Gordon, acuză într-o analiză publicată pe siteul postului de televiziune Al Jazeera comunitatea internațională că este cauza crizei refugiaților care începe să sufoce Europa. Analistul spune că soluția nu este primirea refugiaților în Occident, ci înfrângerea ISIS și schimbarea de la putere a lui Assad.

De Bretton-Gordon este un fost comandant al trupelor britanice și NATO în domeniul armelor chimice.

- Advertisement -

hammEuropa și Orientul Mijlociu se uita la un milion de refugiați care au nevoie de ajutor azi. Această cifră ar putea escalada cu ușurință la cinci milioane până la sfârșitul anului, dacă nu există o schimbare de politică semnificativă de către comunitatea internațională față de Siria, atenționează Hamish de Bretton-Gordon.

Marea Britanie, impreuna cu aliatii, trebuie sa faca un pas inainte in lupta cu Statul Islamic si sa forteze indepartarea de la putere a lui Bashar al-Assad, pentru a crea un climat in care cetatenii sirieni sa poata trai. Trebuie de acum sa cream conditiile pentru ca refugiatii sa aiba unde se intoarce si pentru ca altii sa nu plece, altfel pana la sfarsitul acestui an vor fi cinci milioane de oameni care isi vor cauta adapost in Marea Brrtanie si EuropA, mai afirmă De Bretton-Gordon.

- Advertisement -

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img