spot_img
9.3 C
București
duminică, aprilie 2, 2023
AcasăActualitateFost candidat PSD la Parlament: PSD care i-a readus pe cei supranumiți...

Fost candidat PSD la Parlament: PSD care i-a readus pe cei supranumiți 5%, Dâncu și Grindeanu. PSD e vândut lui Iohannis

-

PSD care i-a readus pe cei supranumiți 5%, Dâncu și Grindeanu, în conducerea centrală?!I-a readus ca să ce, ca să ia 5% pe țară?!Sau pe Cercel?!??!?!?Care PSD, ăla pe care dacă nu îl înjura Iohannis în fiecare seară, era aproape mort în alegeri?!Apropo, Iohannis a fost cel mai bun agent electoral al PSD, iar eu sunt convins că Iohannis a făcut-o cu intenție, în încercarea de a scăpa de USR! Ghinionul lui Iohannis e că nu a scăpat de USR, dar poate reface USL, care l-a și propus, inițial, premier! , a scris pe facebook fostul candidat PSD la locale și parlamentare Cristian Vasilcoiu.

- Reclama -

Altfel, ăia de la USR habar nu au ce înseamnă a administra statul, sunt niște păcălici! Dar, revenind, care PSD, ăla vândut deja la Iohannis?!P.S.: eu am muncit pentru PSD în ultimii 4 ani, și nu doar eu, ci mulți alți oameni, dar ce se întâmplă acum e bătaie de joc!Ăia de la PNL alți idioți!Și îi doare pe toți în p… ix, că nu mai sunt alte alegeri vreme de 4 ani!A nu se înțelege că aș susține “haur”, ar fi o glumă mult prea proastă!Baftă românilor!L.E.: eu rămân PSD-ist, dacă aveați vreunul dubii (că așa mi se șoptește în cască), că nu e partidul efemerilor conducători, de la ei de acasă!, mai afirmă el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img