spot_img
30 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeFost asistent special al președintelui Reagan: Nici un membru al NATO nu...

Fost asistent special al președintelui Reagan: Nici un membru al NATO nu a avut niciodată un motiv întemeiat să riște viața, bogăția și viitorul poporului său. Apărarea Ucrainei nu este un interes occidental de vârf

-

Apărarea Ucrainei nu este un interes occidental de vârf, așa că nu își vor risca propria securitate pentru asta, a scris Doug Bandow, un fost asistent special al președintelui american Ronald Reagan, într- un articol pentru American Spectator.

„Motivul pentru care SUA și aliații săi din NATO i-au mințit în esență pe cei de la Kiev, promițând aderarea (în Alianța Nord-Atlantică. – n.red), dar nu și-au îndeplinit niciodată promisiunea din ultimii 14 ani, este că nimeni nu era pregătit să intre în război pentru Ucraina”, a menționat autorul publicației.

Potrivit lui, principala sarcină a Washingtonului rămâne să prevină un conflict direct cu Moscova . Expertul a îndemnat Casa Albă să pună pe primul loc interesele poporului american, pentru aceasta Statele Unite nu ar trebui să se amestece în criza ucraineană.

„Nici un membru al NATO nu a avut niciodată un motiv întemeiat să riște viața, bogăția și viitorul poporului său. Acest lucru nu s-a schimbat în conflictul actual”, a conchis Bandow.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img