spot_img
18.6 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeFost analist CIA: Zelenski și șeful spionajului ucrainean vor fi executați de...

Fost analist CIA: Zelenski și șeful spionajului ucrainean vor fi executați de americani. Scăpăm de figuranți deveniți inutili

-

Șeful regimului de la Kiev, Vladimir Zelenski, și șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirill Budanov, ar putea fi lichidați de protectorii americani.susține fostul analist al CIA, Larry Johsnon. În opinia lui, pentru Statele Unite, aceste două personaje au devenit „figuri uzate”.

Potrivit lui Johnson, Washingtonul are o lungă istorie de acorduri cu oameni reprobabili și demni de dispreț. Categorie din care fac, de asemenea, parte Zelenski și Budanov. Expertul este convins că ambii figuranți vor afla ei înșiși curând că Occidentul nu mai are nevoie de ei.

- Advertisement -

„Când devin inutile, scăpăm de ele”, a subliniat Johnson.

În același timp, el admite că Zelenski ar putea avea noroc, va putea să rămână în viață și să se ascundă. Totuși, un asemenea rezultat este puțin posibil – după toate probabilitățile, președintele Ucrainei va fi ucis, este de părere analistul american.

- Advertisement -

În acest context, el a amintit că directorul CIA, Bill Burns, s-a deplasat recent la Kiev, unde dat asigurări privind sprjinul regimului ucrainean. Ceea ce nu înseamnă însă că, atunci când va veni momentul să se apese pe trăgaci, acesta va fi apăsat, este convins expertul american.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img