Foarfeca lui Ronaldo a prăbușit acțiunile Juventus

0
77

Acţiunile clubului italian de fotbal Juventus Football Club SpA au coborât miercuri la cea mai scăzută valoare din ultimele opt luni, după ce echipa italiană a fost învinsă acasă de Real Madrid în prima manşă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor, golul al doilea fiind marcat de Cristiano Ronaldo din foarfecă de la aproximativ 12 metri, informează Bloomberg.

La bursa de la Milano, acţiunile Juventus Football Club SpA au înregistrat miercuri o scădere de până la 7,9%, ceea ce a dus titlurile acestei echipe de fotbal controlate de familia Agnelli la cel mai scăzut nivel de după luna august 2017 şi evaluând Juventus la 633 milioane euro. Acţiunile Juventus, care au pierdut 18% din valoare de la începutul anului, au înregistrat cea mai mare scădere din cele 22 de titluri regrupate în indicele STOXX Europe Football Index.

În urma eşecului înregistrat marţi seara, în prima manşă a sferturilor de finală, Juventus are şanse mici de a ajunge în semifinalele Ligii Campionilor, ceea ce i-ar garanta un bonus suplimentar de la UEFA în valoare de cel puţin 7,5 milioane euro.