spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăAnalizeFNIGCIMM, PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTARE

FNIGCIMM, PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTARE

-

În perioada 22-24 noiembrie 2023, Agenția pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii Cluj-Napoca organizează Târgul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, ediția 2023 – IT și Industrii 4.0.

Fondul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii a primit invitația de a se alătură  în calitate de partener al evenimentului expozițional care se va desfășura în Cluj Innovation Park și care are ca scop prezentarea și promovarea ultimelor inovații și tendințe din domeniul tehnologiei informației și al industriei 4.0.

- Advertisement -

Manifestarea adună sub acoperișul său companii, experți și profesioniști din ambele domenii, oferindu-le o platformă pentru a-și prezenta produsele, serviciile și soluțiile inovatoare, dar reprezintă și o întâlnire între mediul privat și reprezentanții instituțiilor statului pentru a dezbate contribuția noilor tehnologii în economia românescă 

Evenimentul se va bucura de prezența Ministrul Economiei Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu OPREA, reprezentanți ai Parlamentului Romîniei, ai Agenției pentru Digitalizarea României, a directorului general al FNGCIMM, dl. Dumitru Nancu

- Advertisement -

În acest context, FNGCIMM va fi prezent cu un stand de informare pe parcursul celor trei zile de târg și va organiza un panel dedicat oportunităților de finanțare garantată. Directorul general al FNGCIMM, dl Dumitru Nancu va prezenta programele guvernamentale și produsele de garantare marca FNGCIMM disponibile pentru a fi accesate în acest moment și va anunța programele ce sunt în pregătire și care vor fi lansate în perioada următoare, cu accent pe soluțiile de finanțare adecvate pentru IMM-urile inovatoare și a celor din industria 4.0.

În cadrul panelului vor participa antreprenori din domeniile de înaltă tehnologie, IMM-uri interesate de  adoptarea de noi soluții bazate pe AI, antreprenori care acționează la convergența dintre tehnologia informației și industrie, pentru a transforma și imbunătăți procesele de producție și management din industrie.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img