spot_img
7.8 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăAnalizeFlutur despre problemele din Coaliție: Toate declaraţiile acestea publice, dacă nu suntem...

Flutur despre problemele din Coaliție: Toate declaraţiile acestea publice, dacă nu suntem atenţi şi confuzionăm şi mai mult populaţia, care şi aşa acum este stresată (…), nu mai înţelege nimic

-

Preşedintele interimar al PNL Gheorghe Flutur afirmă că este nevoie de „înţelepciune, o maturitate şi un echilibru” să guvernezi într-o coaliţie, menţionând că se aşteaptă la „mai multă coerenţă în special în comunicarea publică a măsurilor”. El arată că PNL va avea Congresul extraordinar pentru a „reseta” aceste lucruri. „N-am ieşit, pentru că am ieşit anul trecut noi, liberalii, suficient, vreo cinci luni, cu tot scandalul «festivalul democraţiei», nu ne-aţi văzut săptămâna asta cu acuze, dar e loc de mai bine, ca să vă răspund elegant, şi în comunicare şi în acţiune”, susţine el.

- Reclama -

„Îţi trebuie o înţelepciune, o maturitate şi un echilibru să guvernezi într-o astfel de coaliţie. Că avem păreri diferite despre creşterea economică, despre măsurile economice, putem să avem, numai că semnalul dat populaţiei este confuz şi să ştiţi că aştept, după ziua de luni, să fie mai multă coerenţă în special în comunicarea publică a măsurilor. Premierul anunţă de luni aceste măsuri, pachetul economico-social”, a adăugat el.

Flutur a afirmat că „toate declaraţiile acestea publice, dacă nu suntem atenţi şi confuzionăm şi mai mult populaţia, care şi aşa acum este stresată (…), nu mai înţelege nimic”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img