Florin Iordache la vânătoare cu fostul vice al CJ Caraș Severin condamnat în mai multe dosare. La chef au fost și lideri județeni ai PNL și PSD

0
28

Fostul ministru al Justiției, deputatul PSD Florin Iordache, a fost prezent în weekend în Zona de agrement „Gura Jgheabului“, din Oţelu Roşu la Festivalul Vânătorilor şi Pescarilor, scrie Argument Cs.

El a stat la masa oficială lângă Ionesie Ghiorghioni, fost șef AJVPS, fost deputat PNL-PD, condamnat în mai multe dosare pentru fapte săvârșite în calitate de vicepreședinte al CJ Caraș Severin, dar a fost eliberat recent. Ghiorghioni a fost mâna dreaptă a fostului șef CJ Caraș Severin, Sorin Frunzăverde.

La reuniune au mai fost prezenți deputatul PSD Luminiţa Jivan, care este şi şefa PSD Caraş-Severin, Marcel Vela, liderul județean al PNL, precum şi mulți primari PSD şi PNL

Ionesie Ghiorghioni a fost condamnat în mai multe dosare pentru comiterea unor fapte penale. Astfel, fostul vicepreședinte al forului județean cărășean a fost condamnat în februarie 2016 la 4 ani şi 6 luni de închisoare după ce a fost prins în flagrant că a luat mită chiar în biroul său din Consiliul Județean. Pe de altă parte, Ghiorghioni a mai fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit și la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual. În plus, acesta avea alte trei pedepse de câte 1 an de închisoare fiecare pentru săvârşirea a trei infracţiuni de influenţarea declaraţiilor. Tribunalul Timiș a decis anul trecut contopirea pedepselor, rezultând o sentință de 6 ani și 6 luni de închisoare pentru Ghiorghioni, din care acesta a executat mai puțin de jumătate.

FOTO. ARGUMENT CS