spot_img
11.7 C
București
luni, martie 27, 2023
AcasăALEGERI 2020Fiul Turnătorului și nepotul Colonelului

Fiul Turnătorului și nepotul Colonelului

-

Știți ce au în comun ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și consilierul său Ștefan Voinea!?Tatăl lui Vlăduț a fost turnător la Securitatea comunistă, iar bunicul lui „Pantalonaș” a fost colonel în aceeași Securitate! Că tot vorbește beizadeaua familiei Voinea de „sistem”!Scrie în acest articol, din ianuarie 2021, în care mai scrie și cum a fost săltat „Pantalonaș” și cine l-a făcut scăpat de pușcărie!, afirmă jurnalistul Cristian Vasilcoiu pe facebook.

- Reclama -

CE SCRIA ZIUA NEWS DESPRE VOINEA, 22.01.2021

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a venit cu forțe proaspete la minister în noul mandat obținut, unul dintre consilierii numiți pe probleme de comunicare, fiind Ștefan-Adrian Voinea. Acesta e absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Comunicare și Relații Publice și al Universității din Cluj, Facultatea de Psihologie, actualmente doctorand în psihologie cognitivă aplicată. A deținut funcția de director al ziarului Gazeta de Sud, din Craiova. Conform propriilor declarații, oferite în cadrul unui interviu acordat de acesta site-ului Hotnews, Ștefan Voinea afirma că tatăl său, Adrian Voinea, a înființat ziarul Gazeta de Sud în 1995, în Craiova cu banii primiți de la Eugen Arnăutu, reprezentantul lui George Constantin Păunescu în Oltenia. Firma din spatele ziarului, înființată în septembrie 1994, Media Sud Europa SA, este controlată de Gheorghe Constantin Păunescu, un alt acționar „de marcă” fiind Polyana-Daniela-Luminița Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu, o apropiată a familiei Păunescu.

Familia Voinea are o adevărată încrengătură de companii care activează în domeniul media – INA News SRL, GDS News SRL, Media Sud Advertising SRL, firma cea mai mare, al cărei director a fost Ștefan Voinea, fiind Media Sud Europa SA – asociați persoane juridice Praxis Investments One SRL și Spet Spet Shipping SA, iar asociați persoane fizice Polyana-Daniela-Luminița Cristescu și Gheorghe-Constantin Păunescu. Lucrurile capătă contur mai clar dacă ne continuăm călătoria în timp. Bunicul consilierului lui Voiculescu, Adrian Voinea, de la Calafat, a fost colonel de securitate și secretarul organizației PCR, care a devenit, în timp, un pol de putere local, scrie Bugetul.ro

Persoane din anturajul lui Ștefan-Adrian Voinea povestesc despre faptul că acesta a avut o tinerețe tumultoasă, specifică, de altfel, beizadelelor. Se spune în zonă că în anii 2002-2003 acesta ar fi fost chiar reținut pe baza unor suspiciuni de utilizare de carduri false, acuzații de care ar fi scăpat sprijinindu-se pe poziția foarte influentă a tatălui său, acesta ar fi beneficiat de susținerea comisarului-șef Gheorghe Bică, fost șef al IPJ Dolj, reușind astfel să scape de acuzații și de orice urmă a acestora.

Pe agenda personală a ministrului sănătății se află printre priorități promovarea unei ordonanțe de urgență referitoare la alocări bugetare de care vor fi direcționate în campania de comunicare privind vaccinarea. Surse guvernamentale vorbesc despre circa 200 de milioane de lei, care vor fi puși la dispoziția unor agenții de relații publice, care ar urma să aloce 3% în scopuri de producție de materiale iar restul să cumpere spațiu publicitar.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img