spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriFiscul pe urmele banilor luați de maneliști la nunți între 2011-2016

Fiscul pe urmele banilor luați de maneliști la nunți între 2011-2016

-

Primarul Reșiței, Nelu Popa, a dezvăluit că Fiscul a solicitat administrației publice locale să-i comunice numărul de căsătorii din Reșița în perioada 2011-2016. Totodată, s-au solicitat, în măsura în care există, date despre artiștii care au cântat în această perioadă și ce tarife au practicat, scrie Express de Banat.

- Reclama -

„Intuiția îmi spune că urmează ca Finanțele să vadă dacă și-au plătit impozitele cei care au cântat pe la aceste nunți, lucru pe care îl găsesc de bun augur. Eu știu că de foarte multe ori cei care își fac o nuntă negociază la sânge sarmalele și țuica, și berea, dar nu se zgârcesc când vine vorba să-i dea 10.000 de euro lui Guță, lui Salam sau mai știu eu ce «cârnați». Dacă iei 10.000 de euro la o nuntă nu cred că e o problemă să dai 300 acestui amărât de stat”, a comentat Popa.

În Reșița se organizează în medie peste 400 de nunți pe an, surse neoficiale susținând că numărul artiștilor care au declarat la Fisc câștiguri în urma prestațiilor la aceste evenimente fiind mult, mult mai mic.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img