spot_img
19.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăALEGERI 2020Firma unchiului lui Năsui de la Economie, contracte cu companiile din subordinea...

Firma unchiului lui Năsui de la Economie, contracte cu companiile din subordinea useristului Drulă, acuză Oana Bulai, deputat PSD

-

Liderii USR, contracte înfloritoare cu statul român după accederea la guvernare! Cel mai bun exemplu: ministrul Năsui de la economie. Compania controlată de unchiul său a încheiat în luna ianuarie 2 contracte cu instituții conduse de doi colegi din cadrul Guvernului Cîțu. afirmă pe facebook deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai.

- Reclama -

Conform informațiilor prezentate de mass-media, este vorba despre Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime Constanța SA”, aflată în coordonarea Ministerului Transporturilor (unde ministru e colegul său userist Cătălin Drulă), dar și despre Unitatea Militară a MApN 01512 Sibiu. Abia acum vine partea și mai interesantă: compania care a câștigat aceste contracte face parte, alături de ministrul Năsui, din acționariatul unei firme de brokeraj care apare în declarațiile de avere și de interese ale tânărului ministru USR-ist. Așadar, nu mai e vorba doar de relația de rudenie pe care o are cu ceilalți acționari, ci vorbim aici de interese directe economice pe care ministrul Năsui le are.Asta e politica de tip nou propusă de USR-Plus?, mai susține Bulai.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img