spot_img
6.7 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăPoliticaCioloș sugerează că l-ar păstra pe Traian Berbeceanu prefect de București din...

Cioloș sugerează că l-ar păstra pe Traian Berbeceanu prefect de București din partea PLUS

-

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, sugerează că Traian Berbeceanu ar fi luat în calcul pentru a rămâne în funcția de prefect al Capitalei.Într-o postare pe Facebook, Cioloș îi transmite lui Berbeceanu, apropiat de PNL, că nu ar trebui să se grăbească să-și ia la revedere de la funcția de prefect, transmite G4 Media.

- Reclama -

Postul de prefect de București revine PLUS.

Reacția liderului PLUS vine după ce prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a transmis marți, pe Facebook, că îi dorește succesorului său în funcție să fie alături de bucureșteni și să respecte legea dincolo de orice fel de interese, menționând că scurtul său mandat de trei luni a fost unul plin de provocări, fiind preluat într-o perioadă deosebit de complicată.

Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece 🙂Lăsând gluma la o parte, situația în care ne aflăm presupune ca în funcții publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenți, care au demonstrat că știu ce au de făcut și e nevoie de multe ori și de continuitate. Chiar dacă numirea în funcția de prefect la București revine PLUS, asta nu înseamnă că avem în vedere doar criterii de partid, ci în primul rând urmărim competența și asumarea unor obiective, respectul pentru muncă și empatia, a scris Cioloș pe facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img