Firma căreia îi face contabilitatea SORA lui PONTA se înfruptă din MAREA CADASTRARE

0
619

Ultimele patru contracte de cadastru finanțate anul acesta de guvern sunt ca și adjudecate de singurii ofertanți. Pentru două dintre finanțări, Cornel Păunescu și ruda sa Vlad Păunescu nu au avut concurență. Primul dintre cei doi este acționar la Cornel&Cornel, firma care a avut contract pentru servicii de contabilitate cu sora lui Victor Ponta, Alexandra Herțeanu, scrie cetateanul.net.

Aceasta a obținut un contract de 11,7 milioane de lei plus TVA  pentru servicii de cadastru și carte funciară a imobilelor din 14 localități din județele Covasna (Malnaș și Cernat, Brașov (Vama Buzăului și Teliu), Sibiu (Cristian și Gura Răului) și Mureș (Voivodeni, Sântana de Mureș, Sângeorgiu de Mureș, Corunca, Cristești, Cucerdea, Iclănzel și Sâncraiu de Mureș).

Aceeași firmă Cornel&Cornel Topoexim a lui Cornel Păunescu este singurul oferatant pentru cele 3 milioane de euro plus TVA puse la bătaie pentru servicii de cadastru și carte funciară a imobilelor situate în 13 localități din județele Alba (Ciugud, Sântimbru, Șpring și Daia Română), Cluj (Vultureni, Borșa, Chinteni), Bihor (Mădăraș, Tulca și Batar) și Hunedoara (Cerbal, Leleșe și Ghelari).

Un total de peste 6 milioane de euro.