DOCUMENT EXPLOZIV: DEVOALAREA MARII MASCARADE CU VOTUL PRIN CORESPONDENȚĂ

0
4340

PNL face deja calcule pe voturile diasporei, reiese dintr-un document intern al PNL Diaspora, intrat în posesia ziarului Gazeta Românească din Italia. Documentul arată o adevărată împărţire teritorială atent făcută, pe ţări, regiuni şi provincii, cu număr de potenţiali votanţi şi o situaţie a rezultatului la alegerile precedente.

Ceea ce este însă ŞOCANT este faptul că PNL ŞTIE DEJA câte secţii de vot vor fi în Italia la viitoarele alegeri, 51, prin urmare agitaţia creată de PNL la proiectul votului prin corespondenţă este doar un circ ieftin, mai scrie GR:

Liberalii sunt deja pregătiţi aşadar ca românii să voteze ca până acum, în secţii de votare.

Comunităţile româneşti din Italia sunt împărţite în ”municipale” şi ”orăşeneşti”, în 51 de secţii de votare, plus alte două, în San Marino şi Malta.

Păcat că o rigurozitate şi atenţie similară nu au fost folosite la redactarea şi gestionarea proiectului pentru votul prin corespondenţă sau electronic.

Victor Ionescu, Co-președintele PNL Diaspora, tot mai contestat de către liderii PNL din străinătate. Surse din cadrul organizației au declarat că Grecia, Spania, Irlanda, Belgia si Italia au contestat modul său de a conduce activitatea din filiale. Faptul că PNL Diaspora știe deja câte secții de votare vor fi în străinătate, denotă un aranjament făcut cu conducerea centrală a partidului.


Vă prezentăm mai jos documentul, de unde puteţi vedea împărţirea făcută de PNL în Italia: