spot_img
14.5 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăPoliticaFirea: PNL este un partid disperat să ajungă la Putere

Firea: PNL este un partid disperat să ajungă la Putere

-

Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, a salutat luni decizia Curții Constituționale (CCR) referitoare la legea bugetului pe 2015 și a acuzat PNL că este „un partid iresponsabil, disperat să ajungă la putere, dispus să blocheze funcționarea statului pentru atingerea acestui obiectiv.’, transmite Agerpres.
„PNL a făcut tot posibilul pentru a bloca funcționarea normală a instituțiilor publice începând cu luna ianuarie. Acesta este singurul motiv pentru care peneliștii au atacat la CCR bugetul pentru anul 2015, pentru că niciun politician responsabil nu s-ar opune majorărilor salariale din Educație și Sănătate, sau reducerii unor taxe precum TVA în turism sau cea pentru construcții speciale, precum și menținerea la cote reduse a altora, cum ar fi CAS la angajator sau TVA la pâine”, a precizat Firea, într-un comunicat remis luni AGERPRES.

Purtătoarea de cuvânt a PSD a adăugat că „pentru a-și atinge un obiectiv politic meschin”, PNL a pus în pericol un buget „lăudat de mulți analiști economici, un buget creat pentru continuarea creșterii economice și care totodată nu uită de necesitatea adoptării unor măsuri de dreptate socială”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img