spot_img
25 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăDezvaluiriFirea anunță vizita Papei Francis anul viitor la București

Firea anunță vizita Papei Francis anul viitor la București

-

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că s-a întâlnit, vineri, cu profesorul Alberto Quattrucci, secretar general al Comunităţii Sant`Egidio, cu care a discutat şi „despre vizita în România, anul viitor, a Suveranului Pontif Papa Francis”.

„Am avut astăzi o întrevedere cu prof. Alberto Quattrucci, secretar general al Comunităţii Sant`Egidio, cu care am discutat despre vizita în România, anul viitor, a Suvernului Pontif. Aştept cu emoţie şi bucurie această vizită în România şi la Bucureşti a Suveranului Pontif. Ne dorim să fie un eveniment memorabil, aşa cum a fost şi vizita din 1999 a Papei Ioan Paul al II lea în România”, scrie Gabriela Firea, pe Facebook.

- Advertisement -

Ea mai susţine că a discutat cu secretarul general al Comunităţii Sant`Egidio şi despre „dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor, lupta împotriva sărăciei, impactul valului de emigranţi asupra viitorului Europei”.

Episcopii catolici au decis la Conferinţa de la Oradea din 26-28 septembrie 2016 să îl invite pe Papa Francisc să facă o vizită în România.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img