Firea: 6 luni a durat mirajul ”dreptei unite”

0
Premierul Romaniei, presedintele PNL, Ludovic Orban si candidatul independent sustinut de PNL si alianta USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan participa la prezentarea prioritatilor din programul de guvernare locala pentru Bucuresti, la Teatrul National Bucuresti, luni, 21 septembrie 2020. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

„Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL – USR/PLUS! 6 luni a durat mirajul “dreptei unite”! Exact cu asta au manipulat bucureștenii: că sunt la guvernare și vor ajuta cu bani și proiecte Capitala! Că, dacă sunt eu primar, nu sprijină Bucureștiul! Dar, dacă e ales primarul lor, va curge lapte și miere! După jumătate de an, bucureștenii primesc fiere și de la primar, și de la guvern! Păcat de atâtea proiecte începute și abandonate! Ar trebui să le fie rușine pentru toate minciunile spuse în campanie!”, a scris fostul primar, pe pagina de Facebook.

Reacția prim-vicepreședintelui PSD a venit după ce bugetul Capitalei a fost respins săptămâna trecută. Nicușor Dan a spus atunci că așteaptă de la consilierii generali ai USR PLUS propria variantă de buget.