spot_img
18.6 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăMehedințiFINANȚARE ÎN VALOARE DE 11 MILIOANE LEI PENTRU ASFALTAREA DRUMURILOR DIN COMUNA...

FINANȚARE ÎN VALOARE DE 11 MILIOANE LEI PENTRU ASFALTAREA DRUMURILOR DIN COMUNA IZVORU BÂRZI

-

Primarul comunei Izvoru Bârzii, Horia Balica, a semnat în prezența președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a deputatului, Alin Chirilă și secretarului de stat, Bogdan Simcea,
contractul de finanțare cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, pentru modernizarea unor drumuri locale în lungime de 8,8 kilometri în mai multe sate.
Valoarea totală a contractului este de 11 129 144 lei, 10 890 344 lei fiind acoperite din fonduri guvernamentale, iar 238 809 lei, din bugetul local.

Astfel, vor fi asfaltate ulițe în satele Halânga, Puținei, Schinteiești, Balotești și Izvoru Bârzii și 2 drumuri comunale DC 9 și DC 23, între satele
Balotești si Pârlagele (Balotești) și
Puținei, între DN 67 și Cerneți (Șimian) – parțial.

- Advertisement -

“Îl felicit pe domnul primar, Horia Balica, pentru obținerea acestei finanțări, îi doresc mult succes în implementarea proiectului și îl asigur de tot sprijinul!
Totodată, îi felicit pe locuitorii comunei Izvoru Bârzii pentru acest proiect și mă bucur că odată cu această investiție, vor avea condiții foarte bune de trai!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img