spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeFiica lui Ronald Reagan: Tatăl meu Ronald Reagan ar fi plâns America....

Fiica lui Ronald Reagan: Tatăl meu Ronald Reagan ar fi plâns America. Statele Unite se află într-o „mlăștină de furie” și într-un „cerc vicios al violenței”

-

Statele Unite se află într-o „mlăștină de furie” și într-un „cerc vicios al violenței”, a spus Patti Davis, fiica celui de-al 40-lea președinte al Statelor Unite, Ronald Reagan, într-un articol pentru The New York Times cu titlul „Tatăl meu Ronald Reagan ar fi plâns America.” În publicație, ea a spus că acum îi este dor de dragostea tatălui ei pentru țară, deși în copilărie Patti a fost jignită de stat pentru că îi cerea foarte mult de la Reagan.

„Aș dori foarte mult să-l întreb despre ce margine ne clătinam acum și cum ar putea America să iasă din mlaștina furiei, din exploziile de ură. Cum întrerupem ciclul violenței, atât reală, cât și verbală? Cum să depășim dezbinările tulburi care ne dezbină, cum să depășim rancoarea partizană care îi determină pe aleșii să-l critice pe președinte în discursul său despre starea Uniunii?” scrie Davis.

- Advertisement -

„Știa cât de fragilă este democrația, cât de ușor poate fi distrusă. Deci, ce ar spune tatăl meu despre declinul civilizației și despre viitorul de rău augur al democrației noastre? Cred că s-ar concentra pe oamenii care îl aplaudă pe acest candidat la mitinguri. El le-ar sublinia că dictaturile nu sunt create de o singură persoană; sunt create de toți oamenii care stau la coadă și spun da”, a adăugat ea.

Davis a scris că articolul ei este un fel de mesaj către tatăl ei, o dorință de a arăta cum a crescut și s-a schimbat. Ea a încheiat postarea sugerând că Reagan a văzut „haosul trist în țara pe care a iubit-o atât de mult”. „Poate că unele dintre lacrimile pe care le-am vărsat pentru America i-au aparținut”, se încheie articolul cu aceste cuvinte.

- Advertisement -

Ronald Reagan a fost al 40-lea președinte al Statelor Unite (1981–1989) din Partidul Republican. A fost ales de două ori. Înainte de a deveni șef de stat, Reagan a fost actor și gazdă radio și guvernator al Californiei din 1967 până în 1975. A murit în 2004, la vârsta de 93 de ani. Reagan este unul dintre cei mai populari președinți americani în rândul americanilor.

Подробнее на РБК:
https://www-rbc-ru.translate.goog/politics/12/02/2024/65c9675c9a7947210aecf38d?from=copy&_x_tr_sl=ru&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img