spot_img
1.1 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăAnalizeFiica lui Cheney umilită de Trump

Fiica lui Cheney umilită de Trump

-

Parlamentara republicană Liz Cheney, reprezentanta republicanilor anti-Trump, s-a angajat marţi, după ce a pierdut alegerile primare în faţa unei protejate a miliardarului, să facă „tot ce trebuie” pentru ca fostul preşedinte să nu mai acceadă niciodată la Casa Albă, informează miercuri AFP.

„Voi face tot ce trebuie pentru ca Donald Trump să nu se mai apropie vreodată de Biroul Oval”, a declarat parlamentara de 56 de ani, de la Wyoming, stat foarte conservator pe care ea îl reprezenta din 2017.

Parlamentara de 56 de ani este una dintre principalele ţinte ale criticilor miliardarului republican după ce ea a îndrăznit să se ralieze comisiei parlamentare ce anchetează asupra rolului lui Donald Trump în asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie 2021.

Fiica fostului vicepreşedinte american Dick Cheney chiar co-prezidează această comisie de parlamentari care consideră că Donald Trump „nu şi-a făcut datoria” în timpul atacului lansat de susţinătorii săi în încercarea de a împiedica certificarea victoriei democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale din 2020.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img