spot_img
16.1 C
București
luni, mai 20, 2024
AcasăUncategorizedFico a fost operat de urgență: Se zbate intre viață si moarte....

Fico a fost operat de urgență: Se zbate intre viață si moarte. UPDATE: Operația ar fi reușit

-

Prim-ministrul slovac Robert Fico se zbate „între viaţă şi moarte” după ce a fost rănit miercuri cu mai multe focuri de armă în urma unei reuniuni a cabinetului său şi urmează să fie supus unei „intervenţii medicale de urgenţă”, informează AFP.

Robert Fico, în vârstă de 59 de ani, urmează să fie supus unei „intervenţii medicale de urgenţă” după ce a fost transportat cu elicopterul la Banska Bystrica, un oraş situat în centrul Slovaciei, a precizat guvernul slovac într-un comunicat.

- Advertisement -

Potrivit paginii sale oficiale de Facebook, Robert Fico a fost lovit „de mai multe ori” cu focuri de armă.

UPDATE:

- Advertisement -

Premierul slovac Robert Fico, care a fost rănit în tentativa de asasinat, a suferit leziuni la mai multe organe, a declarat ministrul Muncii, Erik Tomas, pentru Markíza TV.

Potrivit ministrului, starea lui Fico este gravă, continuă să fie operat și va dura ceva timp. Portalul ta3 a raportat la 19:34 ora locală că operația s-a finalizat cu succes, politicianul e într-o stare stabilă.

Anterior, Standardul, citând o sursă, a raportat că Fico a avut o hemoragie în cavitatea abdominală și medicii nu au putut opri sângerarea. Potrivit acestuia, premierul a fost lovit de trei gloanțe: în stomac, în umăr și în femur.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img