spot_img
6.6 C
București
vineri, martie 31, 2023
AcasăAnalizeFermierii și pescarii amenință că blochează Olanda: Au spart baricada din fața...

Fermierii și pescarii amenință că blochează Olanda: Au spart baricada din fața casei ministrului Mediului pentru a goli un rezervor de gunoi 

-

Mii de fermieri din Olanda își văd existența amenințată de reglementările privind mediul tot mai stricte. Fermierii furioși folosesc tractoare pentru a bloca livrările către supermarketuri și pentru a bloca accesul în porturi, scrie Ziarul Românesc din Germania.

- Reclama -

Unele porturi au fost, de asemenea, blocate de pescari care sprijină fermierii. Drept urmare, potrivit armatorilor, feriboturile către aproape toate insulele Mării Wadden din nord nu au putut naviga. Companiile de transport maritim i-au avertizat pe turişti cu privire la întârzieri mari după ce fermierii au anunțat acțiuni de protest și au cerut „paralizarea întregii țări”.

În ultimele câteva săptămâni, fermierii au protestat în mod repetat violent împotriva cerințelor de reducere a emisiilor de azot.

De exemplu, fermierii au folosit un tractor pentru a sparge o baricadă a poliției din fața casei ministrului Mediului Christianne van der Wal și pentru a goli un rezervor de gunoi lichid.

În urma noilor măsurile ale guvernului aproximativ 30% dintre fermele de vite vor fi închise.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img