Femei cu pantofi cu toc și lenjerie intimă la petrecerea de la Londra unde a fost ucis ”eroul” Tudor Simionov: Fiul unui cleric extremist implicat în scandal

0
169

Apar dezvăluiri despre uciderea românului
Tudor Simionov, canotor dinamovist,  în noaptea de Revelion la Londra. Potrivit tabloidului britanic The Sun, românul asigura paza pentru o petrecere sexuală.

Cotidianul The Sun scrie despre petrecerea organizată în noaptea dintre ani în clădirea situată în Mayfair, unul dintre cele mai scumpe districte ale Londrei.

Englezii susţin că petrecerea fusese organizată de Edward Davenport,  un bărbat recunoscut pentru faptul că organizează petreceri cu tentă sexuală unde intrarea costă mii de lire sterline.

Cotidianul The Sun scrie despre petrecerea organizată în noaptea dintre ani în clădirea situată în Mayfair, unul dintre cele mai scumpe districte ale Londrei. Englezii susţin că petrecerea fusese organizată de Edward Davenport,  un bărbat recunoscut pentru faptul că organizează petreceri cu tentă sexuală unde intrarea costă mii de lire sterline.

„(n.r. Tudor) A fost atacacat de o bandă şi înjunghiat în piept în timp ce încerca să-i protejeze pe bogaţii invitaţi de la petrecerea de Anul Nou.
Se spune că evenimentul – cu femei în pantofi cu toc şi lenjerie – a fost organizat de Edward Davenport. Este un bărbat care îşi trăieşte viaţa ca un lord şi care a fost condamnat pentru fraudă, recunoscut pentru faptul că organizează petreceri pline de sex şi alcool pentru tinerii aristocraţi!

Un vecin al clădirii Park Lane cotată la 12,5 milioane de lire care a fost la locaţia petrecerii ne-a declarat: „Înainte de bătaie, tinere îmbrăcate în ţinute sexy şi în lenjerie inimă intrau şi ieşeau din clădire. Părea un eveniment cu temă sexual㔄, notează The Sun. Englezii susţin că cei care şi-au dorit o masă la petrecerea în cauză au plătit până la 2000 de lire sterline.

Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul său. Doi dintre colegii săi, de 29 şi 37 de ani, şi o femeie de 29 de ani, au fost răniţi în incident, însă se află în afara oricărui pericol.


Un bărbat de 26 de ani a fost arestat în urma acestui incident.

Costumul lui era îmbibat în sângele care îi curgea din piept. Nu purta vestă de protecţie şi a murit în faţa mea. Ceilalţi bodyguarzi erau bătuţi şi el a mers acolo să-i ajute! A fost afară doar 30 de secunte şi atunci a fost înjunghiat. Este un erou! A murit în timp ce încerca să-şi salveze colegii. S-a bătut cu 9 atacatori„, a povestit Leroy Rose, un promoter aflat la faţa locului şi care a încercat să-l salveze pe Tudor după ce a fost înjunghiat.

Imran Mostafa Kamel, fiul clericului islamist Abu Hamza, a fost arestat pentru deţinere de armă de foc în una dintre investigaţiile declanşate după uciderea unui cetăţean român în faţa unui club din Londra, informează postul Sky News citat de Mediafax.

Imran Mostafa Kamel, în vârstă de 26 de ani, a fost inculpat pentru deţinere de arme de foc cu intenţia de a genera temere.

Arestarea sa intervine după un incident separat produs în faţa Clubului “Fountain House”, situat în zona Park Lane, Westminster, unde românul Tudor Simionov, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiat mortal.

Potrivit Scotland Yard, incidentul în care este implicat Kamel s-a produs la aceeaşi adresă, în acelaşi timp, dar acuzaţiile care îl vizează nu au legătură directă cu moartea cetăţeanului român.