Familia procurorului DNA care a închis dosarul lui Dan Barna are afaceri pe fonduri europene: „În DNA e pe firme şi afaceri, conflict de interese, conexiuni şi implicaţii, e un fel de gaură neagră”

0

Ce nu v-a spus Rise. Urmăriti cronologia. 2014. Dosarul lui Barna a fost întocmit de Dna în Decembrie 2014 în baza unui denunt.
2015. În 2015 a fost înregistrat dosarul, în mai 2015 s-a început urmărirea penală in rem. Pe faptă. La dospit. Rest de 2015, tot 2016 și tot 2017. Nimic. Aproape 3 ani a stat dosarul in nelucrare. Ca şi cel pe finanţarea USR. 2018. In Martie 2018, Dna se trezește brusc, are o revelație, dosarul e clasat și disjuns de madam procuror Mihaela Beschiu de la Dna Alba, confirmarea e a procurorului sef DNA Alba. Doamna procuror are o mică problemuţă: soțul e in aceeași belea: lucreaza cu fonduri externe, europene🤣, au strâns avere bunicică. 2019. In Martie 2019, înainte sa aterizeze Barna candidat, se clasează totul pe fapta nu prevăzută de legea penală
.#ModDeOperare #DePeNet#Goagăl🤣 (nu cred că n-a văzut nimeni că însuşi soţul procurorului DNA care a dat clasarea după 3 ani pe Barna lucra cu fonduri externe, chiar europene, ca Barna. informaţiile sunt pe net, foarte accesibile) , a scris pe facebook jurnalista Sorina Matei.

Cam toată familia procurorului care a închis după 3 ani pe dosarul lui Barna pe fonduri europene este în firma beneficiară de fonduri europene. Cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro pe firma procurorului pe 2018, profit 61.000 de euro, 38 de salariaţi declaraţi, confecţii textile. #CeCoincidenţe #Imparţialitate #Echidistanţă Şi pentru că i-a mers bine să-şi dezvolte firma pe coco europeni, deşi soţia închidea brusc dosare penale tot pe fonduri europene în acelaşi domeniu pe Barna, familia procurorului DNA şi-a mai tras o firmă în 2016 de intermediere servicii şi transport. După Marbis SRL, apare Marbis Transport SRL. Cifră de afaceri 1,6 mil coco, profit 53.000 de coco pe 2018, 2 salariaţi pe a doua firmă. Meserie. Dacă se apucă cineva de afacerile procurorilor DNA şi rudelor procurorilor DNA, nu termină nici în 5 ani. În DNA pe firme şi afaceri, conflict de interese, conexiuni şi implicaţii, e un fel de gaură neagră. #DatePublice, a mai scris Matei într-o altă postare.