Eurodeputatul olandez Marcel de Graaff, care a votat în locul liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen în Parlamentul European în luna octombrie, a fost sancționat cu suspendarea timp de 5 zile a indemnizației sale, transmite AFP, citând anunțul făcut joi în ședință plenară în legislativul de la Strasbourg.

Marcel de Graaff se află la București, unde va participa vineri la o reuniune organizată de extrema dreaptă din PE.

O delegație a extremei drepte europene condusă de unul din liderii extremiștilor europeni, olandezul Marcel De Graaff (Partij voor de Vrijheid), vine vineri la o reuniune la București. De Graaff este co președinte al grupului „Europa Naţiunilor şi Libertăţii“ din Parlamentul European împreună cu liderul Frontului Național din Franța, Marine le Pen.

CITIȚI ȘI:EXPLOZIV/ Extremiștii lui Marine le Pen vin la București să se întâlnească cu oamenii Rusiei: Mircea Dogaru, colonei și generali în rezervă din SRI, SPP și MApN pe lista invitaților

Majoritatea invitațiilor români la întâlnire sunt foști ofițeri de armată, SRI și SPP, inclusiv un fost șef de Stat Major din Ministerul Apărării.

Reuniunea va avea loc vineri, la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Bălcescu, între orele 11.00-14.00.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?