spot_img
15.9 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăLocale 2016EXPLOZIV/ Vicepreședinte PSD către un șef de Consilliu Județean ALDE în prezența...

EXPLOZIV/ Vicepreședinte PSD către un șef de Consilliu Județean ALDE în prezența politiștilor: TE TAIE ȚIGANII CU CUȚIȚUL /VIDEO: PSD ORGANIZEAZĂ CONTRADEMONSTRAȚII CU RROMII/ Poliția Giurgiu acoperă grupul de rromi violeți de la PSD

-

Marian Pătuleanu, vicepreședintele PSD Giurgiu, primar al comunei Singureni, l-a amenințat pe președintele CJ Giurgiu, Vasile Mustățea, că va fi tăiat cu cuțitul de oamenii săi dacă va merge să-și facă campanie electorală în zona unde locuiesc rromii din Singureni.

- Reclama -

Marian Pătuleanu este adjunctul senatorului Nicolae Bădălău, șeful PSD Giurgiu, condamnat pentru furt în 1988 și cercetat penal pentru evaziune fiscală de peste 50 de milioane de euro, dar și alte infracțiuni

Bădălău este cunoscut ca senatorul ficăței.

Pătuleanu este acuzat de săteni că este șeful mafiei cu terenuri din localitate.

patuleanu-badalauVasile Mustățea se afla în campanie alături de Camelia Teslaru, candidatul ALDE la Primăria Singureni.

Așa cum v-am informat FLUX 24 a ales comuna Singureni aflată la 30 kilometri de București pentru a relata cum se desfășoară campania electorală.

În urmă cu o săptămână, Pătuleanu a amenințat contracandidatul și pe editorul FLUX 24.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV VIDEO: UN VICEPREȘEDINTE PSD ÎN MAFIA TERENURILOR AGRICOLE/ MĂRTURIA ZGUDUITOARE A UNEI FEMEI DE 85 DE ANI JEFUITĂ DE PESEDIST/ Amenințările vicepreședintui PSD: Blochez drumul județean, fac ce vreau, vă dau la Antena 3 și România TV

La momentul în care Pătuleanu l-a amenințat pe Mustățea au fost de față politștii din Singureni, dar și editorul FLUX 24, Andrei Bădin, dar și încă 20 de persoane.

Politiștii au refuzat să ia însă vreo măsură împotriva liderului PSD.

Mustățea și Teslaru nu au ținut însă seama de amenințările lui Pătuleanu și au intrat în zona locuită de rromi.

Pătuleanu a dat însă telefoane și a organizat la ieșirea din zonă un grup de 30-50 persoane de etnie rromă. Momentul a fost surprins de echipa FLUX 24 care a informat Poliția. Aceasta nu a dorit însă să dispereseze grupul gălăgios condus de tatăl primarului și a încercat să îi convingă pe ceilalți să renunțe la campania electorală.

“La un moment dat, am ajuns într-o intersecţie unde se aflau câteva persoane printre care şi primarul Pătuleanu Marian care ne-a indicat să n-o luăm pe o stradă lăturalnică pentru că vom fi “tăiaţi de ţigani cu cuţitele”. Nu am răspuns nicicum ameninţărilor şi am intrat pe străzile „interzise” nouă. La un moment dat, în față ne-a apărut un grup de aproximativ 25-30 de persoane, în frunte cu tatăl primarului care au început să ne huiduie ameninţători, blocând stradă. Poliţia, care patrula în zona , ne-a sfătuit să renunţăm a merge mai departe pentru a evita problemele. Nu am fost de acord, şi ne-am urmat traseul iniţial. În dreptul oamenilor strânşi de Pătuleanu Marian, am fost huiduiţi ceea ce nu a fost o noutate. Acesta este stilul de campanie folosit de acest individ care foloseşte ameninţările, încearcă intimidarea localnicilor, terorizează bătrânii spunându-le că sunt filmaţi în cabinele de vot şi să aibă grijă cu cine votează că altfel nu vor mai primi ajutoare sociale, sau de încălzire. În comuna Singureni avem multe îndoieli cu privire la modul în care se cheltuiesc banii pentru ajutoare sociale, aici fiind persoane care au utilaje agricole, teren pe care îl lucrează şi primesc bani necuveniti.”, a declarat Camelia Teslaru pentru Giurgiu pe Surse.

În cele din urmă nu existat incidente violente, dar la 48 de ore de la eveniment poliștii nu au luat nici o măsură împotriva vicepreședintelui PSD.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img