EXPLOZIV/ Unul din cei doi noi adjuncți ai directorului SRI a călcat cu mașina o femeie de 78 de ani/ Acesta a fost șeful de cabinet al directorului SRI, Eduard Hellvig

0

Unul din cei noi doi adjuncți ai directorului SRI, colonelul Romeo Cristian Bizadea, fost șef de cabinet al directorului Eduard Hellvig, numit vineri în funcție de președintela Klaus Iohannis,  a călcat cu mașina o femeie de 78 de ani acum câțiva ani. Informația a apărut în presa locală la aceea vreme și a fost reluată vineri de Lumea Justiției.

Așa cum am anunțat FLUX 24 va face dezvăluiri explozive și despre celălalt adjunct al directorului SRI numit vineri în funcție.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Un fost ofițer SRI, DEZVĂLUIRI despre miza schimbărilor din serviciu: CINE A CÂȘTIGAT

În 9 aprilie 2012, Obiectiv argesean scria:

Un ofiter SRI a fost implicat vineri dupa-amiaza intr-un accident rutier. Barbatul este angajat la UM 0139 Bucuresti, iar vineri se indrepta la volanul unui Cielo din directia Ramnicu Valcea catre A1. In drumul sau, pe raza comunei Bascov, Romeo Cristian Bizadea a lovit in plin o batrana de 78 de ani din Comuna Bascov, care se angajase sa traverseze strada printr-un loc nepermis. Soferul nu a vazut-o pe femeie la timp si nu a mai putut evita impactul. Sarlota Dan s-a ales cu rani destul de grave si a fost internata la Spitalul Judetean Arges, unde va ramane si zilele urmatoare pentru supraveghere. Soferul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice si purta centura de siguranta”.

CV-ul colonelului Cristian Bizadea:

Domnul colonel Cristian Bizadea, anterior numirii, a ocupat pozitia de sef al Cabinetului Directorului SRI.De la angajarea in Serviciu, in anul 2001, a detinut diferite functii in Directia Generala Contraspionaj: loctiitor al sefului Directiei, sef de departamente de analiza, operatiuni si planificare. In aceasta calitate, a participat la operatiuni derulate in cooperare cu parteneri interni si externi ai SRI. A coordonat si contribuit la o buna parte din procesele de transformare institutionala a SRI. In anul 2013 a obtinut titlul de doctor in sociologie la Universitatea Bucuresti, cu teza intitulata ‘Orientul Mijlociu Extins; o perspectiva demopolitica’.Este lector universitar si a predat cursuri de analiza a informatiilor si analiza de risc la Universitatea Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii ‘Mihai Viteazul’. Este licentiat in drept al Universitatii ‘Lucian Blaga’ Sibiu si are un master in comunicare si relatii publice, obtinut la scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. Vorbeste fluent limba engleza. S-a nascut in anul 1976, in Bucuresti. Este casatorit si are un copil”.