spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV/ Un angajat al SRI a tras mai multe focuri de armă...

EXPLOZIV/ Un angajat al SRI a tras mai multe focuri de armă în aeroportul din Sibiu/ Autoritățile au încercat să țină ascuns scandalul

-

Un angajat al SRI a tras multe focuri de armă pe aeroportul din Sibiu vinerea trecută în jurul orei 15. Incidentul a fost negat mai multe zile dar în cele din urmă autoritățile au recunoscut, a anunțat Ora de Sibiu. Conducerea aeroportului a confirmat această informație miercuri pentru presa locală, dar nu a dat detalii privind incidentul.

- Reclama -

Explicația oficială este că angajatului SRI i s-ar fi descărcat accidental pistolul vinerea trecută.

Este al doilea major incident de securitate în care a fost implicat SRI în ultimele luni în aeroporturi.

CITIȚI ȘI:EXPLOZIV/ SRI ascunde scandalul avionului pierdut pe Otopeni/ UPDATE: Anchetă a Poliției de Frontieră

Împușcătura auzită vineri în jurul orei 15.00 în terminalul de plecări – sosiri al Aeroportului Internațional Sibiu a fost confirmată într-un final și de către reprezentanții acestei instituții. După ce Ora de Sibiu a cerut încă de vineri un punct de vedere oficial despre acest incident, iar în primă fază reprezentanții Aeroportului au negat un astfel de incident și au pus totul pe seama tunurilor cu ajutorul cărora se sperie păsările ce se apropie de pista de decolări și aterizări, miercuri totul s-a schimbat, scrie Ora de Sibiu.

Ca urmare a interpelării dumneavoastră , Aeroportul a solicitat un punct de vedere din partea reprezentanților Serviciului Român de Informații, privind acest  eveniment. Drept urmare, putem confirma faptul că în data de 15.07.2016 a fost executat un foc accidental de către un angajat al acestei instituții, spune conducerea aeroportului din Sibiu.

Surse de încredere au precizat pentru Ora de Sibiu că cei de la SRI nu au informat conducerea Aeroportului Internațional Sibiu despre acest incident, decât după ce informațiile au apărut public.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img