spot_img
13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăJustitieEXPLOZIV/ Ponta și Dragnea, fotografii de la 20 de chefuri cu Kovesi...

EXPLOZIV/ Ponta și Dragnea, fotografii de la 20 de chefuri cu Kovesi și Coldea în vilele SRI

-

„Am văzut că domnul Dragnea are pierderi de memorie. Am auzit astăzi că a zis că nu s-a întâlnit cu Codruța Kovesi, eu mă gândeam să fac o listă cu 20 de întâlniri la care sunt și poze. Sunt întâlniri care au avut loc în diverse sedii ale SRI, la niște evenimente” a declarat fostul premier Victor Ponta la Realitatea tv.

UPDATE: CITIȚI ȘI: Dragnea, Kovesi și Coldea au tăiat porcul la Crăciunul din 2013: CHEFURILE DE LA VILELE SRI

- Advertisement -

„Au fost multe întâlniri, am văzut că domnul Dragnea le-a uitat. Sunt și fotografii care se pot lua de la SRI. Au fost multe întâlniri și la K2 și la T14, în diverse locații ale SRI-ului. Domnul Dragnea pe bună dreptate, din punctul meu de vedere le spunea celor doi (Laurei Kovesi si lui Florian Coldea-n.red) că e nevinovat în dosarul Refererendumului. Mă rog, nevinovat, după cum ați văzut l-au ajutat,” a completat Victor Ponta.

S-au văzut de zeci de ori. Kovesi și Dragnea sunt identici, a mai susținut Ponta.

- Advertisement -

N-am negat că am fost la întâlniri unde au fost și acești oameni, a a replicat Dragnea la România TV.

„E a patra oară în aceste două zile când răspund la această întrebare. Se trezeşte cineva din somn şi eu trebuie să răspund de 10 de ori. Eu nu aveam cum să mă rog de dna Kovesi să-mi rezolve dosarul politic Referendumul pentru că eu nu m-am văzut cu această doamnă până când am fost trimis în judecată. Nu puteam să mă rog prin telepatie. Dacă Ponta ştie şi poate dovedi că generalul Coldea putea influenţa dosare, Claudiu Manda îl aşteaptă la comisia SRI. Să spună lucrurile astea acolo. Aşa se joacă jocurile astea. Asta cu rugatul, cu vorbitul, hai să ne întîlnim, eu am un singur răspuns: NU ÎNCĂ! ÎNCĂ NU VREAU SĂ DISCUTĂM. Încă nu! Nu înseamnă că niciodată. Dacă tot încep să fie oamenii preocupaţi, inclusiv el, despre lucrul ăsta răspunsul e nu încă. Ponta trebuie să înţeleagă că ajunge. Inclusiv oala sub presiune dacă se blochează supapa BUBUIE. Nu ştiu ce-l mână, dar e suficient”, a mai spus Dragnea la România TV.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img