spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăDezvaluiriDragnea, Kovesi și Coldea au tăiat porcul la Crăciunul din 2013: CHEFURILE...

Dragnea, Kovesi și Coldea au tăiat porcul la Crăciunul din 2013: CHEFURILE DE LA VILELE SRI

-

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea la Crăciunul din 2013, unde au tăiat porcul, a declarat fostul lider PSD, Victor Ponta, joi seară la B1 TV. 

Au pârlit porcul. Nu am fost acolo. Am aflat din alte surse, a susținut Ponta.

“La K2 s-au întâlnit Dragnea cu Kovesi. Dacă vrea, îi aduc aminte și de întâlnirile neoficiale. Povestea Dragnea care luptă cu sistemul, este o minciună. Ca și proiectul de guvernare. Mâine o să aflăm că s-au întâlnit și în privat. Întâi a spus că nu s-a întâlnit niciodată, după aceea că s-a întâlnit cu Kovesi.Mizeriile spuse de Dragnea vin de la un om care s-a întâlnit des și cu Florian Coldea, și cu Kovesi. Dacă îl întrebi dacă îl cheamă Liviu Dragnea, spune că nu. Atât de mult minte. E sinistră povestea din 2013, când Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi și au pârlit porcul. Domnul Andronic a povestit ce s-a întâmplat. Eu am vorbit cu Dragnea și l-am întrebat la vremea respectivă și l-am întrebat de ce se mai întâlnește cu Kovesi și mi-a spus că poate se rezolvă ceva. Au fost șase oameni prezenți la întâmplarea relatată: Eu, Dragnea, Oprea, Ghiță și oameni care nu făceau politică”, a precizat Ponta.

Știți de unde a pornit supărarea dintre mine și Kovesi? Că se ducea la televiziuni și răbufnea, dar el a susținut-o pe Kovesi. S-au întâmplat multe abuzuri în România. S-a întâmplat ceva? NU avem o legislație clară și se comit abuzuri, noi nu discutăm despre aceste lucruri.  Trebuie să facem un sistem, unul care să asigure independența judecătorilor, nu trebuie să facem ceea ce făcea procurorul Portocală. De ce nu schimbă legea Dragnea, de ce nu face în așa fel încât oameni ca Portocală să nu mai existe?Așa se fac dosarele în România, trebuie întrebată doamna Kovesi cum se fac dosarele. Dragnea s-a dus la doamna Kovesi să îi fie închis dosarul referendumului, a mai afirmat fostul lider PSD.

Kovesi și Dragnea s-au șantajat RECIPROC, a mai declarat fostul lider PSD fără a da însă detalii.

„Am văzut că domnul Dragnea are pierderi de memorie. Am auzit astăzi că a zis că nu s-a întâlnit cu Codruța Kovesi, eu mă gândeam să fac o listă cu 20 de întâlniri la care sunt și poze. Sunt întâlniri care au avut loc în diverse sedii ale SRI, la niște evenimente” a declarat anterior fostul premier Victor Ponta la Realitatea tv.

„Au fost multe întâlniri, am văzut că domnul Dragnea le-a uitat. Sunt și fotografii care se pot lua de la SRI. Au fost multe întâlniri și la K2 și la T14, în diverse locații ale SRI-ului. Domnul Dragnea pe bună dreptate, din punctul meu de vedere le spunea celor doi (Laurei Kovesi si lui Florian Coldea-n.red) că e nevinovat în dosarul Refererendumului. Mă rog, nevinovat, după cum ați văzut l-au ajutat,” a completat Victor Ponta.

S-au văzut de zeci de ori. Kovesi și Dragnea sunt identici, a mai susținut Ponta.

N-am negat că am fost la întâlniri unde au fost și acești oameni, a a replicat Dragnea la România TV.

„E a patra oară în aceste două zile când răspund la această întrebare. Se trezeşte cineva din somn şi eu trebuie să răspund de 10 de ori. Eu nu aveam cum să mă rog de dna Kovesi să-mi rezolve dosarul politic Referendumul pentru că eu nu m-am văzut cu această doamnă până când am fost trimis în judecată. Nu puteam să mă rog prin telepatie. Dacă Ponta ştie şi poate dovedi că generalul Coldea putea influenţa dosare, Claudiu Manda îl aşteaptă la comisia SRI. Să spună lucrurile astea acolo. Aşa se joacă jocurile astea. Asta cu rugatul, cu vorbitul, hai să ne întîlnim, eu am un singur răspuns: NU ÎNCĂ! ÎNCĂ NU VREAU SĂ DISCUTĂM. Încă nu! Nu înseamnă că niciodată. Dacă tot încep să fie oamenii preocupaţi, inclusiv el, despre lucrul ăsta răspunsul e nu încă. Ponta trebuie să înţeleagă că ajunge. Inclusiv oala sub presiune dacă se blochează supapa BUBUIE. Nu ştiu ce-l mână, dar e suficient”, a mai spus Dragnea la România TV.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img