spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăDezvaluiriOnțanu i-a dat GRATIS vilă BRUNETEI lui Gabriel Oprea, a SCUTIT-O de...

Onțanu i-a dat GRATIS vilă BRUNETEI lui Gabriel Oprea, a SCUTIT-O de taxe și A SPONSORIZAT-O din bugetul sectorului 2

-

Arestarea lui Neculai Onțanu, primarul suspendat al sectorului 2,  readuce în atenție dezvăluirile făcute de FLUX 24 despre acțiunile acestuia în favoarea domnișoarei Alexandra Dobre, care a fost consiliera personală a lui Gabriel Oprea, când acesta era ministru de interne și vicepremier.

- Reclama -

Un dosar care miroase puternic a bani pentru partid și, mai ales, pentru protejata lui Gabriel Oprea.

Dezvăluiri exclusive FLUX 24:

Alexandra Dobre este cunoscută drept bruneta lui Gabriel Oprea și surse bine informate au precizat pentru FLUX 24 că, în seara accidentului politiștului Gigină, Gabriel Oprea venea de la complexul Stejarii din Băneasa, unde aceasta are închiriat un apartament.

Alexandra Dobre a fost susținută de Gabriel Oprea și Neculai Onțanu cu toate resursele la care cei doi au avut acces.

Domnișoara a primit cadou de la UNPR încă din 2012 un ONG, Asociația Dezvoltarea Idealurilor Tinerilor (DIT), unde a fost unsă președinte.

ONG-ul este finanțat de ani buni în principal de Primăria sectorului 2 condusă de Neculai Onțanu, dar și de alte instituții ale statului român.

ONGDIT, spune sitetul ONG-ului, a fost fondată la data de 08.02.2012, prin incheiere judecatoreasca definitiva si irevocabila, urmarind sa devina una dintre cele mai cunoscute organizatii de tineret, cu activitate preponderent in sfera studenteasca.

DIT nu este doar o Asociație de Tineri. DIT este un organism bine gândit și pus la punct, prin care bani de la bugetul local sunt scoși sub formă de sponsorizare, sau sprijin în natură pentru activități ale UNPR.

Mai mult, printr-o Hotărâre de Consiliul Local al sectorului 2, ONG-ul condus de consiliera lui Oprea a fost scutit de plata de taxe și impozite de către Neculai Onțanu.

VILĂ CADOU ÎN CENTRUL CAPITALEI

Asociatia-DIT-Inaugurare-1Dar nu numai.

ONG-ul fostei consilierei personale a lui Oprea a primit și un sediu pe Str. Jean Louis Calderon nr. 39, în buricul Capitalei, o vilă impunătoare în vechea zonă boierească a Capitalei.

Imagine de la tăierea panglicii de către Alexandra Dobre și Neculai Onțanu.

Vila are parter și etaj și a fost estimată de agenți imobiliari pentru FLUX 24 la câteva sute de mii de euro.

CINE SUNT CEILALȚI MEMBRI DIT

Daniel Pînzaru – vicepreședintele DIT – este totodată preşedintele Organizației de Studenţi UNPR Sector 4. Domnul Pînzaru participă activ la evenimentele organizate de UNPR, partid ale cărui inițiative le laudă și le sprijină. Se declară încântat de cursurile organizate de DIT și susținute de:

„cel mai longeviv și mai experimentat edil din Capitală, primarul sectorului 2, Neculai Onțanu”,

așa cum îl prezintă domnul vicepreședinte Pînzaru pe domnul Onțanu, pe pagina sa de Facebook.

Marius Biro – vicepresedinte DIT – este totodată prim-vicepresedinte al Organizației de Studenți București a UNPR. Domnul Biro crede cu adevărat în partidul pe care îl reprezintă:

 „Suntem primul partid din România care a înființat organizațiile de studenți și elevi, în acest fel încercând să responsabilizăm și să susținem toate segmentele de tineri”.

Surse din UNPR au declarat pentru FLUX 24 că Alexandra Dobre a folosit o mare parte a fondurilor primite pe ONG pentru acțiunile politice ale partidului condus până de curând de Oprea și Onțanu.

01

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img