spot_img
-0.6 C
București
joi, ianuarie 27, 2022
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV/ O dansatoare din buric, fiică de polițist sindicalist avocat al lui...

EXPLOZIV/ O dansatoare din buric, fiică de polițist sindicalist avocat al lui Oprea, se ocupă de PROTECȚIA MUNCII la Poliția Rutieră București

-

Responsabil cu Protecția Muncii la Brigada de Poliție Rutieră București este agentul principal Raluca Paraschiv, fiica secretarului general al Sindicatului Național al Polițiștilor, Toader Paraschiv, unul din principalii apărători publici ai ministrului de interne, Gabriel Oprea, în scandalul în care acesta este implicat. 

Raluca Paraschiv ar fi trebuit să se ocupe cu buna organizare a misiunilor, PROTECȚIA MUNCII în București, inclusiv în cazul accidentului din coloana ministrului de interne.

Toader Paraschiv a încercat să îl exonereze public, în ultimele zile, pe vicepremierul Gabriel Oprea, în ceea ce privește o eventuală responsabilitate a demnitarului, în legătură cu accidentele din coloana sa oficială.

Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, a sărit în apărarea lui Gabriel Oprea şi a susţinut că nimeni nu l-a obligat pe poliţistul Bogdan Cosmin Gigină să urce pe motocicletă şi să deschidă coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

Mai mult, acesta s-a declarat “stupefiat” că martorii vorbesc doar sub protecţia anonimatului, comentând că „practic, îl răstignim pe ministrul de interne”.

Raluca Paraschiv, responsabil cu Protecția Muncii la Brigada de Poliție Rutieră București, a lucrat anterior ca dansatoare din buric, având şi o apariţie la Acasă TV, dar şi ca make-up artist.

Raluca se prezenta cu un nume de scenă arab, Ayana.

Sotia lui Toader Paraschiv lucreaza la Directia Medicală a MAI.

La Povestiri adevarate: Ayana a iesit cu prietenii la un gratar pe malul lacului si le-a pregatit o surpriza pe www.acasatv.ro

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială