Sediul cabinetului parlamentar al lui Andrei Gerea, ministrul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, dar și cel al PLR Argeș condus de același Andrei Gerea, sunt găzduite într-un spațiu comercial din cartierul Găvana din Pitești care îi aparține unui controversat afacerist căutat acum de procurori, scrie Jurnalul de Argeș. 

Săptămâna trecută, DNA a făcut percheziții la Primăria Mărăcineni, condusă de către primarul Nicolae Dascălu, nimeni altul decât cumnatul omului de afaceri Stelică Crăciun. În urmă cu aproximativ o lună de zile, și casa lui Stelică Crăciun a fost percheziționată de Serviciul de Investigații Criminale în Dosarul Balastiera, scrie JA.

În urma unei scurgeri de informații de la nivelul Inspectoratului de Poliție Argeș, Stelică Crăciun a aflat de percheziția domiciliară care urmează să i se facă și a dispărut subit din țară. Pe lângă conexiunile pe care le are la nivelul IPJ Argeș și la nivelul Ministerului de Interne, Stelică Crăciun are relații de prietenie și cu diverși politicieni, precum deputatul PSD Radu Vasilică și actualul ministru al Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, care este de asemenea deputat de Argeș și președinte al PLR, mai spune Jurnalul de Argeș.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?