spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV/ Liderul PNL care plânge de soarta CEO Oltenia are contracte de...

EXPLOZIV/ Liderul PNL care plânge de soarta CEO Oltenia are contracte de milioane de euro

-

Firma Remont a familiei lui Dan Vâlceanu, liderul PNL Gorj, a obținut un contract cu CE Oltenia, în valoare de un milion de euro, chiar în ziua în care Vâlceanu îl critica pe managerul Ionel Ilie că refuză să semneze documente importante pentru companie.

- Reclama -

Vâlceanu a declanșat un atac la adresa ministrului energiei,  Victor Grigorescu, acuzându-l că încasează bani de la CEO Oltenia.

dan-valceanu-480x300Dan Vâlceanu susține că ar fi rămas simplu acționar în firmele familiei sale, relatează Radio Infinit din Târgu Jiu.

”Administratorii sunt alții, directorii sunt alții. Eu nu mai merg zi de zi la firmă, sunt la curent doar cu chestiunile importante”, a declarat liderul PNL Gorj.

”În Oltenia se faceau afaceri dubioase de ani de zile și nu e ca și când nu ar fi știut toată lumea ce se întâmplă. Au început să apară dosarele penale și vor apărea și mai multe” a scris Grigorescu pe pagina de Facebook.

dan-valceanuUn adevărat război pare să fi izbucnit între ministrul Energiei și liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, care, joi, a dezvăluit că Grigorescu este pe ștatul de plată al CEO.

În postarea de pe pagina de socializare, Victor Grigorescu spune că Dan Vâlceanu are afaceri de milioane de euro în minerit, îl acuză că nu are statură morală și le transmite minerilor și energeticienilor că au ajuns să stea cu frica în sân să nu-și piardă locurile de muncă, din cauza politicienilor care ”i-au furat fără rușine”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img